To je to što me zanima!

Vlasnica zapaljenog auta žena je osuđenog dilera. I njen bivši partner je poznat iz krim miljea

Vlasnica automobila bila je u braku sa Brankom Dokićem (41) koji je  je otprije osuđivan diler iz Solina, a zadnji put je za trgovinu drogom osuđen u siječnju 2020. godine
Vidi originalni članak

Na osobnom automobilu Škoda Fabia izbio je požar rano jutros oko 5.45 sati u Ulici Don Lovre Katića u Solinu. Prema pisanju Slobodne Dalmacije vlasnica vozila V.D. imala je dva partnera koja se povezuju sa splitskim podzemljem.

Naime, na automobilu potpuno su izgorjeli hauba i prednje gume. Još uvijek se čekaju rezultati očevida koji će utvrditi radi li se o kaznenom djelu.

Vlasnica automobila bila je u braku sa Brankom Dokićem (41) koji je  je otprije osuđivan diler iz Solina, a zadnji put je za trgovinu drogom osuđen u siječnju 2020. godine. Na Gripama u Splitu bio je uhićen s  nešto više od 100 grama kokaina, osam tableta ecstasyja i tri kristala iste droge,  nagodio se na tri godine zatvora. 

VATROGASCI NA TERENU Još jedan požar auta: Gorjelo u Solinu u ranim jutarnjim satima

Njen drugi partner iz istih krugova je Kristijan Stojanović (42) zvani Kiki. Njegov dosje podosta je deblji od Brankovog. 

U travnju prošle godine je pravomoćno oslobođen krivnje za ubojstvo prijatelja Ive Stipetića (22) na Kočinjem brdu u prosincu 2010. godine. I prije je osuđivan za pokušaje ubojstva i dilanje narkotika. 

Prošle godine u ožujku sukobio se nedaleko od poznatog lokala na Gripama. U sukobu je sudjelovalo devet osoba, a zbog toga odslužio je 62 dana zatvora.

Uhićen je par dana nakon događaja na ulici u osobnom automobilu Mercedes, a kod sebe je imao pištolj Bersa, kalibar 22 s mecima.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 13.04.2023.

    S čim ovaj dila kad mu žena vozi Škodicu od 1000,2000 eura?

  • aingemahtec 13.04.2023.

    izgleda da je i njih zahvatila kriza kad se pale škode fabie

  • zaladilo 13.04.2023.

    A i nije neki triler kakvko auto vozi,neiđe mu rađa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare