To je to što me zanima!

Vlasnik zgrade koju su gađali zoljom: Ma to su klošarske fore

Na zgradu u kojoj su teretana i kafić netko je ispalio raketu. Vlasnik kaže da ne zna tko i zašto bi to učinio. On je ranije imao problema sa zakonom i poznat je policiji, ali se smirio otkako se oženio i živi mirno
Vidi originalni članak

Uopće mi nije jasno, nikoga nisam zeznul, nemam starih računa, nikome nisam dužan, polako delam i živim, rekao nam je 49-godišnji vlasnik teretane i kafića u Zlataru.

Kako je izvijestila PU krapinsko-zagorska, u četvrtak oko 23.20 sati u Zlataru nepoznati počinitelj ispalio je iz ručnog raketnog bacača projektil u poslovnu zgradu čiji je vlasnik 49-godišnji hrvatski državljanin. Na zgradi su nastala oštećenja na krovištu i zidu, a nitko, nasreću, nije ozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO: Iz ručnog bacača ispalio projektil u Zlataru 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Policija intenzivno traga za počiniteljem, a pojedinosti će se znati nakon obavljenog očevida - kažu iz krapinsko-zagorske policije.

- Nemam uopće saznanja tko ni zašto bi to napravio. To su ‘klošarske’ fore - kaže vlasnik.

Otkriva da šteta, barem kako se zasad čini, nije velika. Projektil je okrznuo rub prozora teretane i udario u krov. Od detonacije je popucalo i staklo na prozoru, a stolarija nije oštećena. U toj prostoriji nalazi se svlačionica. Da je projektil ušao u zgradu, možda bi zapalio kat i prouzročio veću štetu.

EKSPLOZIJA U ZLATARU VIDEO Pucali raketnim bacačem: Ovo je zgrada u Zagorju koju su iza ponoći pogodili projektilom

Eksplozija u kasnim večernjim satima uplašila je mještane Zlatara. Mnogi su u panici istrčali kako bi vidjeli što se zbiva.

- Čula se jaka eksplozija, mislili smo da je eksplodirao plin. Prvo smo vidjeli vatru kraj obližnjeg kafića i zbog toga je netko zvao 112. Tek nakon tog poziva je susjed vidio da nešto šišti na krovu teretane. Došli su vatrogasci, a vatrogasac je na podu vidio projektil - pričali su uznemireni susjedi.

EKSPLOZIJA U ZAGORJU Na zgradu u Zlataru pucali su zoljom?! Policija: Nešto je eksplodiralo, ali nije bomba

Kako doznajemo, vlasnik je ranije imao problema sa zakonom i poznat je policiji, ali se smirio otkako se oženio i već godinama živi mirno.

Neslužbeno doznajemo da su zolju našli zapaljenu pored kafića Luna. Pretpostavljaju da ju je netko namjerno zapalio kako bi uništio tragove.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • belosić tomislav 30.01.2021.

    čovjek koji nema što izgubiti najopasniji je

  • ante-portas 30.01.2021.

    Nema pojma, ali ce uskoro necija kuca goriti

  • Sport10 30.01.2021.

    nesto tu malo smrdi

Komentiraj...
Vidi sve komentare