To je to što me zanima!

Vođa seljaka Pokrovac otišao u Njemačku: Obnavlja dvorac

Tomislav Pokrovac nema namjeru zauvijek ostati u Njemačkoj no kaže da je žalosno da je naša poljoprivreda došla na te grane da seljak ne može živjeti od rada
Vidi originalni članak

U Njemačku je otišao i Tomislav Pokrovac, vođa Sindikata hrvatskih seljaka. Zaposlen je u svojoj struci, kao bravar, i radi na obnovi dvorca starog 114 godina. S obzirom na stanje u našoj poljoprivredi, ponudu iz Njemačke nije htio odbiti. 

- I prije sam radio u Njemačkoj tako da mi to nije strano. Ovo je posao u kojemu ću zaraditi više nego trenutno u poljoprivredi. Djeca su ostala doma pa rade što je potrebno - kaže Pokrovac dodajući da ipak nema namjeru zauvijek ostati u Njemačkoj. 

Dodao je kako je žalosno da je hrvatska poljoprivreda došla na te grane da seljak ne može živjeti od svog rada

Idi na 24sata

Komentari 133

  • bajica1009 26.08.2014.

    Ništa nova pa nema zemlje nije seljak već predstavnik seljaka i zašto je tako prilog govori stotine riječi a kum Friščić ga nije zaposlio i šta će jadan čovjek a život ide dalje već na bauštelu. Predsjednik komore nema 22000 kn za prijevoz sijena do Gunje a mjecečno on i njegovi zamjenici toloko potroše na telefone pa na kraju što su SELAKI neg BEDAKI kad ih ovi vode. Čast poštenim i vrijednim ljudima koji rade i proizvode ali ovaki bez k..........

  • KatarinaHrehorović 26.08.2014.

    pa pametan čovjek,vidio je da se ne isplati boriti protiv vjetrenjača i otišao.....tako bi trebali svi koji imaju priliku...to je hrvatska stvarnost nažalost..

  • piramida 26.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare