To je to što me zanima!

Vodič za hrvatske nudističke plaže: 'Pazite se perverznjaka'

Uz prirodne ljepote Lijepe naše, Jennifer iz iz Pennsylvanije i Miloša iz Crikvenice upozorili su na 'neugodnosti' koje kriju nudističke plaže: 'Postoje muškarci koji sami dođu na nudističke plaže i bulje u vas'
Vidi originalni članak

Hrvatska je već osvojila prestižnu nagradu  'Travel Video Awards' s promotivnim videom HTZ-a 'Ambasadori hrvatskog turizma', a naša obala je postala toliko popularna da nam turisti samoinicijativno rade promociju.

HTZ OSVOJIO NAGRADU Hrvatska ima najbolji turistički video: 'Ovo je stvar prestiža...'

Tako je na YouTubeu je osvanuo video vodič Amerikanke Jennifer iz Pennsylvanije i Miloša iz Crikvenice o nudističkim plažama. Radi se o očito strastvenim nudistima jer su se njih dvoje i zaručili na nudističkoj plaži.

Uz prirodne ljepote Lijepe naše, upozorili su na 'neugodnosti' koje kriju te plaže – perverznjaci.  

- Postoje muškarci koji sami dođu na nudističke plaže i bulje u vas, zbog čega se osjećate jako neugodno... - kaže Jennifer.

No i za njih ima lijeka – vratite im istom mjerom. 

- Ja se prema tim odvratnim osobama ponašam jednako, nakon čega oni prestanu zuriti ili se ustanu i odu - pojasnila je Jennifer.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • savskokupaliste 25.05.2018.

    24 sata ,dosadni ste sa svojim porukama o kolačićima.Prestanite nas maltretirati!!!

  • Rusulica 06.05.2018.

    A sad cu ja napisat svoju pricu:,,2013g.sam radila kao cista plaza i tako sam ja dosla jedno jutro do Plaze za golace na Splitskim Kasunima da i taj dio ocistim i covjek gol ko' od majke meni nudi palacinke(ja pocrvenila od srama).Kaze uzmi ti se umorila,a ja uporno odbijam,a cokac upro ko slon,a nakon sta ja pojedem jednu,on meni kaze uzmi jos jednu,a ja jedva cekam pobic.😂

  • Tigar 74 06.05.2018.

    Nemam ništa protiv nudizma. Tko voli nek' izvoli, a perverznjaci nisu "ekskluziva" samo nudističkih plaža. "Škicavanja" ima i na običnim plažama i od strane žena i muškaraca, tako da je to više, po meni, stvar osobne nekulture.. No, ima nešto što mi je kod nudista neprihvatljivo, a to je obiteljsko kupanje roditelja i djece zajedno. Bez uvrede, neka me shvati kako tko hoće, meni je to nepojmljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare