To je to što me zanima!

Voditelju Velimiru Bujancu su pronašli 0,9 grama kokaina

Nije porekao da je droga njegova. Kako je riječ o manjoj količini koja se tretira za osobne potrebe i nije više kazneno djelo, protiv Bujanca su podnijeli prekršajni optužni prijedlog.
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija tijekom akcije u petak pronašla je drogu kod TV novinara i voditelja Velimira Bujanca (39). Zaustavili su ga u kontroli prometa u 18.45 na Črnomerečkom potoku u Zagrebu. U policijskoj ekipi bili su i krim-policajci Odjela za droge. 

Doznajemo da je novinar imao kokain, 0,9 grama i da je paketić držao na suvozačevom sjedalu. Nije porekao da je droga njegova. Kako je riječ o manjoj količini koja se tretira za osobne potrebe i nije više kazneno djelo, protiv Bujanca su podnijeli prekršajni optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • Adrian1234 11.11.2013.

    Ovo je stvarno sramota, kakva namještaljka!!! srpski se mediji naslađuju da je "voditelj koji je predlagao pokrštavanje srba uhapšen zbogpreprodaje kokaina"...ovoga nema ni u Sjevernoj Koreji!!!

  • AntonioNovosel-Toni 10.11.2013.

    Pročitajte ovo http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/103823-foto-bujanec-je-cist-netko-mu-je-smjestio.html A ne ove gluposti od 24 sata...

  • mišo-zd 10.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare