To je to što me zanima!

Vodostaj u Kokorićima pao za dva metra: Vojska stiže u petak kako bi pomogli u sanaciji?

Ako vodostaj nastavi opadati sadašnjim intenzitetom, onda bi već u petak skupina pripadnika Hrvatske vojske iz Ploča trebala početi sanaciju dijela poplavljenog područja
Vidi originalni članak

Vodostaj na poplavljenom području Kokorića kod Vrgorca u srijedu se snižava intenzitetom od 4 do 5 centimetra na sat i večeras je razina vode niža za više od 2 metra u odnosu na maksimalan vodostaj tijekom poplave, rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Vrgorca Mile Herceg.

- Nakon opadanja razine vode danas su za promet automobila prohodne ceste u smjeru mjesne škole i heliodroma, a koje su bile poplavljene - rekao je Herceg za Hinu.

POPLAVA U KOKORIĆIMA 'Nakon deset dana ušao sam u svoju poplavljenu kuću. Ništa nije ostalo, sve je voda uništila'

- Ako vodostaj nastavi opadati sadašnjim intenzitetom, onda bi već u petak skupina pripadnika Hrvatske vojske iz Ploča trebala početi sanaciju dijela poplavljenog područja - odnosno čišćenje prometnica i uklanjanje zaštitnih vreća napunjenih pijeskom - dodao je.

Herceg je zahvalio svim službama i aktivistima koji su tijekom poplave pomagale pučanstvu Kokorića.

- Tijekom poplave osjetili smo solidarnost na djelu, a to ljudima na poplavljenom području znači jako puno kada vide da nisu ostavljeni sami i da im se pomaže - istaknuo je načelnik vrgoračkog Stožera civilne zaštite Herceg.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 16.12.2020.

    Šta tu više možeš sanirati?

  • 16.12.2020.

    100 ljudi a trošak tunela za odvod košta 150 miliona kuna . Lakše je da im date svakom po 1,5 miliona da presele u Zg ili St.

  • velebitskadegenija 16.12.2020.

    Vojsku poslat da se ne krade iz kuća dok HDZovci rade sanaciju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare