To je to što me zanima!

Lažna uzbuna u BiH: Nije se srušio nikakav helikopter...

U Elektrodistribuciji Republike Srpske je rečeno da je došlo do kontakta vodiča na dalekovodu nakon kojeg se čula jaka eksplozija i cijelo to područje je ostalo bez struje
Vidi originalni članak

Iako je u ponedjeljak nešto iza 13 sati objavljeno da se u okolici Bratunca u istočnoj Bosni srušio helikopter, kasnije je utvrđeno da to nije točno. Na mjesto nesreće upućene su spasilačke ekipe koje su utvrdile što se točno dogodilo, potvrđeno je u popodnevnim satima iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.

Policiji je prijavljen pad, pa su na teren upućene ekipe Hitne pomoći i vatrogasci i rečeno je da je teren jako nepristupačan i miniran.

 

Nakon izvida terena utvrđeno je da nije došlo do pada helikoptera, a u Elektrodistribuciji Republike Srpske je rečeno da je došlo do kontakta vodiča na dalekovodu nakon kojeg se čula jaka eksplozija i cijelo je to područje ostalo bez električne energije.

Iz EUFOR-a su posredstvom Twittera objavili kako su informirani o tome da se nešto dogodilo te kako su se njihovi vojnici pridružili spasiocima.

"Možemo potvrditi da su sve EUFOR-ove letjelice na sigurnom i na broju", priopćeno je iz zapovjedništva EUFOR-a u Sarajevu prije nego je utvrđeno da nikakav helikopter nije pao.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jo2hn8ny 28.05.2018.

    Bit će da se neka špijunska srpska letjelica srušila, kada su sada krenuli u demant ranije vjesti.

  • luddoboli 28.05.2018.

    Vjerovatno minirali đamiju

  • CarminaBurana 28.05.2018.

    tko je tu predsjednik? njih 15 digne ruku - ''ja''

Komentiraj...
Vidi sve komentare