To je to što me zanima!

Vojnici i policajke orgijali dok su im kolege lovili teroriste?

Dvadesetak vojnika noćilo je u policijskoj postaji za vrijeme potrage za napadačima iz Pariza. Policajke su navodno 'poludjele' za muškarcima u vojnim uniformama...
Vidi originalni članak

Dok su njihovi kolege lovili teroriste odgovorne za napad u Parizu, osmero vojnika i dvije policajke iz Bruxellesa orgijali su u policijskoj postaji Ganshoren, pišu belgijski mediji. 

Nakon napada u Parizu u kojem je poginulo 130 ljudi, policija i vojska tražila je napadače koji su živjeli u četvrti Molenbeek u Bruxellesu. Dio spomenute policijske postaje za to je vrijeme preuređena u spavaonicu za 20-ak vojnika kako ne bi morali dugo putovati do svojih vojarni. 

Navodno su policajke 'poludjele' za muškarcima u vojnim uniformama i upustile se u orgije s njima, a otkrio ih je viši policijski službenik, piše La Dernière Heure

Policijski glasnogovornik Johan Berckmans kaže da je za incident saznao iz medija i da ne može ništa potvrditi, ali pokrenuta je interna istraga, javlja De Standaard.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • the-bossko 30.12.2015.

    M.R. se naljutila , i ne znam od kuda joj pravo da briše moje komentare i to teža povreda , smješno

  • robicasvor 30.12.2015.

    bolje da se kara,ju nego da se ubijaju, pustite ljude nek se zabavljaju

  • Skårlia 30.12.2015.

    Da je mogo orgijo bi i ovaj sto ih je naso. Vjerovatno kratak fitilj pa brzo eksplodiro. I begaj samo nek se puca. Izgleda da nm je bilo bolje i Lipoj nasoj dok smo pucali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare