To je to što me zanima!

Vojnici pratili bebu na Fidži, a majka se bori u Afganistanu

Lynette Pearce (29) britanska vojnikinja prošle je godine rodila u Afganistanu. Nije ni znala da je trudna, a cijelo vrijeme je bila na bojištu prije nego je dobila trudove
Vidi originalni članak

Emmanuel Pearce (1) s bakom je putovao na Fidži. Pratilo ih je pet vojnika. Njegova majka za to se vrijeme opet priprema na odlazak u Afganistan. 

Lynette Pearce (29) britanska vojnikinja prošle je godine rodila u Afganistanu. Nije ni znala da je trudna, a cijelo vrijeme je bila na bojištu prije nego što su je odjednom uhvatili trudovi. Djevojka koja je inače rodom s Fidžija je rodila sina u bolnici u kampu dva dana nakon što se požalila na bolove u predjelu trbuha. 

Nakon poroda se vratila u Veliku Britaniju gdje je šest mjeseci bila na porodiljnom. U pomoć joj je stigla i njezina majka Sugar. No Lynette se sada opet priprema za odlazak na bojišnicu  pa su baka i unuk otputovali na Fidži. Na letu ih je pratilo pet vojnika. 

- Svaku put kada je Emmanuel zaplakao rekli su mi da će se oni pobrinuti za njega. Zahvalna sam im jer je put bio dug - rekla je Sugar. Vojnici su se navodno također vraćali na Fidži na sprovod oca jednog od njih te su se sva petorica dobrovoljno javili da će pratiti bebu, piše u nedjelju Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • filipa_1 07.04.2013.

    Ovdje nešta ne štima......

  • dipsy2010 05.04.2013.

    A sad će za koji mjesec roditi i drugo i to opet na "bojišnici"....;-))

  • LinoPugliari 05.04.2013.

    Ne bori se budući da u britanskoj vojsci žene obavljaju sekundarne aktivnosti ali ni ne sliči na ženu tako da se možda i bori :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare