To je to što me zanima!

Vozač (21) vratima automobila udario policajca pa pobjegao

Policajac je zaustavio mladića (21) koji je vozio neregistriran automobil. Kada je mladić došao do policajca naglo je ubrzao i vratima ga udario u desnu ruku
Vidi originalni članak

Policija je kazneno prijavila 21-godišnjaka s područja Topuskog koji je u petak 7. rujna oko 14.40 sati policajca udario vratima u desnu ruku. Policajac iz PP Gvozd je nadzirao promet i uočio automobil bez registarskih oznaka. 

Podigao je palicu sa znakom 'stop' i pokazao vozaču gdje da se zaustavi. Vozač je usporio i skrenuo udesno, a kada je došao u ravninu s policajcem naglo je skrenuo u lijevo, vratima udario policajca u desnu ruku i pobjegao. 

Policija ga je ubrzo pronašla. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Marko suzuki 13.09.2012.

    Ja sam taj vozać niko nezna kakav je taj policajac uopće dok je primao novce od mene kad god me je zaustavio pustijo me je.Sad kad nisam imao novaca onda je izmislio da sam ga udario znate pisati svakakve stvari a neznate šta je istina taj isti policajac je maltertirao dvoje bolesne djece u vozilu moga prijatelja koje sam ja vozio dijeca su dobila traumu i nisu mogla spavati zbog njega.On zaustavlja vozilo na taj način da dva metra ispred vozila iskoći ja nisam prešao na njegovu stranu niti sam ga udario a to ću i dokazat!!!!

  • mangup@dj 10.09.2012.

    vjerojatno ga je želio ubit a to može samo idiot a kreten može odobravati takve stvari. nadam se da oni koji to odobravaju nikad neće imat priliku sresti takve kaskadere na cesti i da neće morat misllit na svoju glavu

  • e moj narode... 10.09.2012.

    za takve prekršaje treba oduzimati sredstva prekršaja..auto, pa da vidimo do kad če se tako ponašati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare