To je to što me zanima!

Vozač (29) izgubio kontrolu u zavoju i upao u more u Zadru

Izlazom iz zavoja izgubio je kontrolu i odletio u more u Zadru oko 6.10 sati u ponedjeljak. Auto je bio na metar dubine dolaskom policije, te je brzo izvađen iz mora
Vidi originalni članak

Vozač (29) izlaskom iz zavoja izgubio je kontrolu i izletio u more u Zadru na obali Kneza Trpimira oko 6.10 sati u ponedjeljak, potvrdila je zadarska policija. 

Automobilom marke Renault vozač izlaskom iz zavoja nije prilagodio brzinu stanju na cesti i izgubio je kontrolu.

- Vidio sam odmah kad je upao, vozio je cestom i samo je skliznuo u more. Sam je uspio izaći i činio se okej. - ispričao je čitatelj. 

TUŽNE VIJESTI Preminuo i Jakov, treći mladić iz zadarskog 'Audija smrti'

U more je pao na jedan metar dubine, a dolaskom policije i drugih službi je auto u brzom roku izvađen van iz mora. 

Policija potvrđuje da je nastala samo materijalna šteta, a vozaču su napisali kaznu. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 19.05.2020.

    Sada će tatice sinovima početi kupovati vojne antibije da uštede i ne moraju kupovat bjesne auti i opet bjesne glisere a za i....te će biti sigurniji!

  • UNPROFOR 19.05.2020.

    Oće li netko iz min. prometa al da ima vozaćki ispit , da prijeđe MAGISTRALNOM cestom od Karlovca do vrh Plitvica i vidi šta ste pametnjakoviči napravili od ceste ! Na svakih i sto metara je drukćije ogranićenje brzine , table mjesta sa ogranićenjem po 1 km a nigdje kuća sve tako sebano , da šofer skroz poludi i nezna više u danom momentu , koja je dozvoljena brzina na pojedinoj dionici i to ne od 3km , nego na 100m.! K tome još radari , živo sanje , ja se vratio skroz seban od toga i ako sam vozio veoma pažljivo , nisam siguran , da me koji radar nije ćapio !

  • Maddog 18.05.2020.

    ta cesta je ko stvorena za utrke,,od Borika do grada ,,ludilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare