To je to što me zanima!

Vozač Audija pokušao pregaziti policajca, došlo je i do pucnjave, još je u tijeku potraga za njim

Policijska uprava zagrebačka u ponedjeljak je izvijestila o pokušaju ubojstva policijskog službenika u mjestu Novo Čiče u blizini Velike Gorice
Vidi originalni članak

Nepoznati vozač je udario autom policajca sinoć u mjestu Novo Čiče, kod Velike Gorice, i pobjegao.

- Danas, 12. prosinca pola sata iza ponoći na makadamskoj cesti u mjestu Novo Čiče policijski su službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice svjetlosnim signalima pokušali zaustaviti osobni automobil marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka. U trenutku kada je policijski službenik izašao iz službenog vozila, nepoznati vozač je spomenutim vozilom naglo krenuo prema njemu. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet vozila skočivši u stranu, nakon čega je drugi policijski službenik ispalio nekoliko hitaca u smjeru pneumatika kako bi zaustavio vozilo koje se udaljavalo. Kako u tome nije uspio, vozilo se udaljilo s mjesta događaja - objavila je policija.

Vozilo je naknadno pronađeno, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • vjesalica 13.12.2022.

    Sve je to ogledalo općeg stanja u državi,demokracije i ljudskih prava(ja mogu što hoću,i znaš ti tko sam ja),ponašanje političara i njihovih podobnika i potomaka............a biti će nažalost još i gore.Država puna nasilnika svake vrste,a sve opet jer vlada korupcija u svim porama društva,ako se ponaša normalno ispadaš nenormalan,ako nemaš vezu ili iskaznicu zločinaćke org. nitko si i ništa,nažalost vidim to svaki dan u svojoj firmi,pa eto.......pitanje je kada će nam svima doći iz guzice u glavu da ovo nije normalno i da možemo samo zajedno neke stvari promijeniti.

  • ooo7papaja 13.12.2022.

    Što je ovo, previše igrali Carmagedon? Gaze policajce i časne sestre!

  • crazy mind 12.12.2022.

    dali je to pokusaj gazenja policajaca postalo nova "sportska" disciplina kod nas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare