To je to što me zanima!

'Vozač autobusa mi je htio silovati kćerku na izletu’

Andro Bezić, otac djevojke (14) iz Splita, kaže da je vozač njegovu kćer zaustavio i počeo ju hvatati za grudi. Prijavio ga je Državnom odvjetništvu...
Vidi originalni članak

Andro Bezić iz Splita optužio je vozača autobusa LJ. V. (26) za pokušaj silovanja njegove kćeri (14). LJ. V. je osmaše iz splitske škole “Sućidar” vozio po Istri. Otac kaže da je djevojku zaustavio na izlazu iz dizala u hotelu i počeo je hvatati za grudi i genitalije. Djevojka se uspjela otrgnuti te pobjeći u sobu gdje su joj bile prijateljice iz škole.
- Razrednica je o incidentu obavijestila ravnatelja škole. Dogovorili su se da pokušaj silovanja odmah ne prijavljuju. Navodno je razrednica rekla šokiranim učenicima da nikome ništa ne govore dok ne stignu u Split kako ne bi ostajali u Buzetu - tvrdi otac, čiji je odvjetnik vozača izravno prijavio Državnom odvjetništvu.
Bezić tvrdi i da se djeca nisu htjela voziti do Splita s tim vozačem pa je po njih došao drugi autobus. Direktor Autoprijevoza Sinj Jakov Jerkan poručuje da protiv vozača neće pokretati postupak dok ne dobiju relevatne podatke. Ako je napao djevojku, tvrdi direktor, dobit će otkaz.

RAVNATELJ: NIŠTA NISMO ZATAŠKALI
Ravnatelj OŠ Sućidar Vlade Dragun opovrgao je Bezićeve da je škola pokušala zataškati pokušaj silovanja njegove kćeri:.
- Osobno sam prošlog ponedjeljka, kad sam doznao za događaj obavijestio policiju i o tome izvijestio gospodina Bezića. Policija je odmah pokrenula istražni postupak, obavila obavijesne razgovore s djevojčicom i njenim ocem i stvarno mi nije jasno zašto gospodin Bezić tvrdi da smo nešto željeli zataškati - rekao je Dragun i dodao da djevojčica ide na nastavu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jelka123 14.09.2009.

    Stvar je vrlo jednostavna: Da je situacija bila ovako ozbiljna, razrednica i cijela škola bi reagirali. To je njihova zakonska i etička obaveza. Da curice hodaju polugole, da se maloljetnici od 13 i 14 godina opijaju i završavaju u Traumi, to je također realnost. Da djevojke od 15, 16 godina idu po kafićima i diskotekama (što samo po sebi nije problematično), gdje se vješaju o frajere po 10 i 15 godina starije, sjedaju s njima u auto, e i to je, dragi roditelji, realnost. Ako je vozač kriv, nema opravdanja i da,. znao je koga vozi, a vodič i razrednica su mu trebali na prvu loptu pokazati gdje mu je mjesto jer upucavanje nije usamljen slučaj na maturalcima. Ali ipak, i dalje smatram da do pokušaja silovanja nije niti došlo i da će se još ponešto o ovoj priči čuti.

  • njonjo 14.09.2009.

    Njega u zatvor i to sa pederima pa da fasuje svaku noc a razrednicu i ravnatelja udaljiti iz skolskih uciona dozivotno zbog zataskavanja.

  • shorty 14.09.2009.

    današnje cure sa 14 godina izgledaju ko da imaju 20! on je znao koga vozi,i KRIV je upravo zbog toga! Ali ne mora značiti da je pedofil ili ti ne znam šta!Koliko dečkiju ima od 25 godina a hodaju sa curama od 16-17 koje također nisu punoljetne!!Sad će ispasti da toga nema kod nas! Puno tu ima do roditelja.Minice i takva polugola odijevanja nisu za cure od 12,13,14,15... godina!A kamoli njihova današnja ponašanja!Tu više nema granica.Roditelji tu imaju veliku ulogu.Najlakše je reći ovaj je gad i ne znam ti ja šta a ti ko roditelj dopuštaš da ti dijete polugolo hoda cestom..itd... bit će minusa ali smataram da sam barem jednim dijelom u pravu! Svatko svoje dijete štiti najviše..i to je ok...ali i to dijete mora od vas nešto naučiti!!Mislim da se previše dopušta današnjoj djeci...i šta se tiče oblačenja i alkohola i svega!!!!sa 14 godina nisam znala šta je alkohol a današnja djeca idu na maturalac i nose 100% alkohol.Prestrašno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare