To je to što me zanima!

Vozač autom krenuo u rikverc, a motociklist pao i - preminuo

Vozač (84) je u Vončininoj u Zagrebu oduzeo prednost motociklistu (47) koji je počeo naglo kočiti, te je pao zajedno s motociklom. Prevezli su ga u KBC Zagreb, no tamo je ubrzo preminuo
Vidi originalni članak

U ponedjeljak u 12.45 sati vozač (84) se Peugeotom 206 kretao Vončininom ulicom u Zagrebu. Kod broja 22 krenuo je u rikverc kako bi se parkirao čime je oduzeo prednost motociklistu (47), koji je pri kočenju izgubio ravnotežu i pao zajedno s motociklom. Hitna pomoć je teško ozlijeđenog motociklista prevezla u KBC Zagreb. Nažalost, ozljede su bile preteške, te je ubrzo preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • rrastovi 23.10.2017.

    A da nije možda motociklist usprkos uočenom dedeku koji se pokušava parkirati ili isparkirati, nonšalantno nastavio voziti "jer je on na glavnoj cesti". Tako je i mene jedan pingvin namjerno udario dokazujući "kako je on na glavnoj cesti". Ja sam naravno izgubio spor jer sam "kriv" prema mjerilima bezakonskog zakona, ali je zato deran popio takve batine da sada puša prednost i onima "koji se namjeravaju sutra parkirati". Batine jako dobro pomažu prema takvima koji samo gledaju da imaju prednost, a ne gledaju da ti je kod vožnje u rikverc smanjen kut ili ti je budala jednostavno u mrtvom kutu. Motociklist je svakako kriv jer je morao uočiti vozilo koje se isparkirava.

  • t0k 17.10.2017.

    deda se pozvo na sinkopu, policajci rekli 'a onda nis' i pustili ga da se odveze dalje

  • watcher012 17.10.2017.

    A kako oduzmes prednost ako se parkiras urikverc..??

Komentiraj...
Vidi sve komentare