To je to što me zanima!

Teška nesreća kod Vodnjana: U naletu vlaka poginuo je mladić

Vlak koji je putovao iz Pule do Lupoglava sudario se s automobilom kod Vodnjana. Vozač auta, mlađi muškarac, poginuo je na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

Samo sam čuo glasnu sirenu vlaka i odjednom udarac. Vlak je stao. Pogledao sam kroz prozor i vidio užas, totalno uništeni automobil do neprepoznatljivosti. Sudario se s vlakom. U vlaku je desetak ljudi i na mjesto događaja stigla je policija, hitna te vatrogasci. Putovao sam na relaciji Pula-Lupoglav i putovanje se pretvorilo u pravu noćnu moru. Svi putnici su u šoku, a nesreća se dogodila na potezu Vodnjan-Galižana. Osoba koja je vozila je poginula, rekao je za 24sata putnik iz vlaka.

Da je riječ o nesreći sa smrtnim posljedicama potvrdila je i istarska policija.

- Dojava je stigla u 15.57 sati da se dogodila nesreća. U vozilu je u trenutku nesreće bila mlađa muška osoba koja je u sudaru poginula na mjestu događaja. Nitko iz vlaka nije ozlijeđen - kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske.

Očevid još traje, više informacija uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Nokia 3210 02.04.2021.

    hahahahhah

  • 02.04.2021.

    I ovo čudo zovete vlakom? Automobili imaju automatski sustav za kočenje kad "osjete" prepreku, kao i moderni vlakovi. Za naš HŽ, ali ne samo HŽ, kameno doba je je daleka budućnost. HŽ imate li boje u skladištima?

  • borko0 02.04.2021.

    Stvarno se postavlja pitanje , ima li postojanje HŽ , ikakvog smisla , osim što svi moramo financirati njihove velike plaće , a nikog ne prevoze ....!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare