To je to što me zanima!

Vozač busa: Ne sjećam se trenutka kada smo sletjeli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač autobusa o nesreći će pričati nakon što se konzultira sa svojim odvjetnikom. Liječnici će obaviti pretrage jer mu je prije nesreće pozlilo
Vidi originalni članak

Morate znati da se ne sjećam točno trenutka u kojem smo sletjeli s ceste, kratko nam je rekao Ferdinand Cvetko (61) iz Zagreba, vozač autobusa Europaturist Expresa, koji je u četvrtak izletio s autoceste kraj Karlovca. To je bio jedini njegov komentar. Više o nesreći reći će tek nakon što se konzultira s odvjetnikom. Liječnici su nakon stravične nesreće pružili pomoć 47-ero djece. Već nakon nekoliko sati 13-ero su pustili kući. Troje djece i pratitelj još će nekoliko dana ostati na liječenju.
- Četvero teže ozlijeđenih ostaje u bolnici i njihovo je stanje stabilno - rekao je dr. Nedjeljko Strikić, ravnatelj bolnice. Davor Vidović, ravnatelj Osnovne škole “Jurja Habdelića”, rekao je kako su jednu djevojčicu iz karlovačke prebacili u Klaićevu bolnicu u Zagrebu.
- Slomljen joj je kralježak. Nakon vikenda bi sva djeca trebala biti kod kuće - kaže Vidović. U autobusu su bila 52 učenika sedmih razreda iz velikogoričke škole, četiri nastavnika, vodič i vozač. Vozač autobusa izgubio je nadzor nad autobusom, koji je probio zaštitnu ogradu i prešao u suprotni kolnički trak autoceste. Na tom je traku prošao između dvaju vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera te sletio u kanal.
Vozač nije bio pijan i lakše je ozlijeđen. Liječnici će obaviti dodatne pretrage jer mu je navodno prije nesreće pozlilo. To su potvrdila i djeca, koja su nakon nesreće rekla da je vozač pao u nesvijest. Policija još istražuje uzrok nesreće. Psiholozi će razgovarati sa svih 52 učenika koji su bili u autobusu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • classic 04.06.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • plavi_andjeo 04.06.2010.

    61 g. i još vozi?? Halo???

  • classic 04.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare