To je to što me zanima!

Vozač busa punog putnika obišao je spuštene rampe

Rampe na pružnom prijelazu bile su spuštene, a signalizacija je radila. To nije zaustavilo vozača već ih je on mimoišao i nastavio dalje s vožnjom
Vidi originalni članak

Nestrpljivog vozača autobusa osječkog GPP-a spuštene rampe i upaljena signalizacija nisu spriječile da prijeđe pružni prijelaz. Tako je ugrozio putnike, a i sebe. Naš čitatelj S.Š. fotografirao ga je prošlog vikenda kako čini prekršaj na pružnom prijelazu u Antunovcu nedaleko Osijeka.
- Stajao sam u koloni i čekao da se rampe podignu. Čekali smo nešto duže nego inače, a to je valjda zasmetalo vozaču autobusa. Odlučio se za jedan, po meni, strašan potez. Mimoišao je rampe i produžio dalje. Bus je bio pun putnika. Ne znam kako su oni reagirali, ali meni ne bi bilo svejedno - kaže čitatelj.
U osječkoj tvrtki GPP zgroženi su ponašanjem njihovog vozača.
- Ovakvo ponašanje je za svaku osudu. Ispričavamo se svim putnicima koji su u to vrijeme bili u autobusu. Naše službe kaznit će vozača - rekao je direktor GPP-a, Željko Paloš.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • josko11 06.01.2009.

    već su mi uzeli vozačku

  • Zeljk0 06.01.2009.

    josko11: ja ljudima ne zelim zlo i bilo sto drugo, ali u ovom slucaju cu napraviti iznimku...drzim fige da ti budes u svom autu dok budes zaobilazio spustenu rampu dok naleti vlak..ja cu u tom trenutku drzati kameru i diviti se tvojoj blesavosti.

  • šamar 06.01.2009.

    nema kazne,odmah otkaz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare