To je to što me zanima!

Istražuju i autoprijevoznika: Nije pronašao zamjenu vozaču

Pred liječnikom i timom Hitne medicinske pomoći vozač Filipović nazvao je svog poslodavca Pejića koji mu je obećao poslati zamjenskog vozača, ali to nije učinio
Vidi originalni članak

Obitelj vozača kamiona koji je na autocesti kod Novske u petak  usmrtio dvije djevojčice, promijenila je odvjetnika. 

Osumnjičenog tako više neće zastupati odvjetnik Luka Lenić već zagrebački odvjetnik Veljko Miljević koji je za RTL potvrdio da preuzima slučaj, no, kako je kazao, još nije stigao proučiti spise te kako ne može komentirati slučaj.

UDARIO IH KAMION KOD NOVSKE Posljednje zbogom: Prijateljice su pokopali jednu pored druge

Do promjene u redovima obrane došlo je zbog sukoba interesa. Odvjetnik Lenić u mogućem je sukobu interesa jer ga je angažirao vlasnik transportne kompanije, dok obrana nastoji dokazati kako je vozilo kojim je osumnjičenik upravljao bilo neispravno. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ZABIO SE U CESTARE Kamiondžija skrivio sudar i 20 dana prije tragedije kod Novske

Također, za RTL je potvrđeno kako je vozač, večer prije tragedije koja je Slavoniju zavila u crno, primio lijek zbog bolova, kao i liječničku dozvolu da slobodno može nastaviti raditi. 

KOSIO SVE PRED SOBOM, DVOJE MRTVIH Užas na A3: Kamion se mora rastaviti da se provjere kočnice

Istraga se širi i na autoprijevoznika

Kako piše Jutarnji, istraga o prometnoj nesreći širi se i na Miroslava Pejića, vlasnika tvrtke Marin Promet d.o.o. sa zagrebačkog Borovja.

Naime, liječnik Hitne medicinske pomoći koji je intervenirao u četvrtak, 6. lipnja, oko 21.30 sati kod Županje na poziv vozača Ivana Filipovića (60) zbog jakih bolova u leđima i nogama pristao mu je dati “blokadu” koktel lijekova uz izričiti zahtjev da neće nastaviti voziti, što mu je vozač i obećao. Pred liječnikom i timom Hitne medicinske pomoći vozač Filipović nazvao je svog poslodavca Pejića koji mu je obećao poslati zamjenskog vozača, ali to nije učinio.
 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • avim 13.06.2019.

    Gazdu nije briga i svi znamo kako se radi,traže čak da vozači moraju dati svoje kartice drugim vozačima da bi završili turu.

  • Mali Bobika 12.06.2019.

    Ne mislim da je namjerno napravio ovu nezgodu,ali zašto je lagao da su mu kočnice otkazale? Od početka ne preuzima odgovornost,nego laže! To je problem!

  • 12.06.2019.

    Da li je išao na "blokadu" i prije 20 i kusur dana kada je izazvao i onu nesreću?

Komentiraj...
Vidi sve komentare