To je to što me zanima!

Vozač je u kabini tegljača sletio u provaliju od 50 m

Iz nepoznatih razloga vozač je izgubio nadzor nad tegljačem. Probio je ogradu mosta. Prikolica je ostala visjeti na rubu, a kabina je pala u provaliju
Vidi originalni članak

Glasna i neobična buka dopirala je izvana. Izašao sam van, a na livadi kraj moje kuće bila je smrskana kabina kamiona. Moj brat odmah je pozavo vatrogasce jer je muškarac bio prikliješten unutra. Nije bio pri svijesti, ispričao je za njemački portal bild.de čitatelj Hans Rübenach.
Vozač tegljača vozio je dionicom autoceste A61 kraj Koblenza u Njemačkoj. Tegljačem se popeo na vijadukt. Odjednom je izgubio nadzor i udario u metalnu zaštitnu ogradu, koju je i probio. Njegova prikolica ostala je visjeti na rubu mosta, a vozač je u kabini pao u provaliju duboku 50 metara. Muškarac je na mjestu poginuo. Kabina vozila pala je odmah kraj prometne glavne ceste. Nekoliko čitatelja njemačkog Bilda svjedočilo je ovoj stravičnoj nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ivanusic 14.12.2008.

    Dobro se veli za vozače, jednom nogom u grobu, drugom u zatvoru..

  • debeliXXL 14.12.2008.

    Kod nas bi bilo glavno da se spasi teret,a vozaća ko fućka,kriza je,jeftine radne snage ima na bacanje - tako bi inaća razmišljali buđovani u Hrvatskoj. Moje saućešće obitelji preminuloga.

  • mobitel 789 14.12.2008.

    nemam komentara... strasno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare