To je to što me zanima!

'Vozač je u nevjerici promatrao kako mu vatra guta automobil'

Na autocesti A3 između čvorova Novska i Okučani u smjeru Bregane planuo je u četvrtak oko 13 sati automobil. Vozač je na vrijeme izašao van. Vatrogasci su ugasili požar, a nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Vozili smo se po autocesti, a ubrzo smo vidjeli crni gusti dim. Sukljao je nekoliko metara u zrak. Kad smo se približili vidjeli smo automobil u plamenu, kazala je čitateljica koja je u četvrtak oko 13 sati snimila gorući automobil na autocesti A3.

Kad je vozač BMW-a vidio da mu gori automobil, stao je u zaustavnu traku. Izvadio je osobne stvari iz prtljažnika i odložio ih u blizini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vozač je s policajcem bio na sigurnoj udaljenosti i u nevjerici gledao kako vatra 'guta' automobil. Ubrzo smo vidjeli i vatrogasce - kazala je čitateljica.

Požar su ugasili vatrogasci JVP Nova Gradiška. Nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • alcapone123 05.10.2018.

    Ako nije Mercedes onda je BMW...prevare...tko zna dali taj ulazi u statistiku ADAC-a?!

  • 04.10.2018.

    BMW? A, dobro....

  • 龍出生 04.10.2018.

    Znam da cu dobit vise dislikova nego sto nasa drzava ima stanovnika ali bmw je sranje od auta, preso sam s mercedesa c 220 2004god na bmw 320 2009god i auto nit ima mjesta nit ima korisne opreme nit ima osnovnih stvarni... msm u principu nema nista ali bitno da se kvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare