To je to što me zanima!

Vozač jet-skija udario u gliser, zadobio je teške ozljede noge

U sudaru je vozač jet-skija zadobio tešku ozljedu noge sa krvarenjem, koju su mu do dolaska liječnika djelomično sanirali dojavitelj i prisutni očevici
Vidi originalni članak

Na Kornatima je opet došlo do nesreće. U uvali Vrulje sudarili se jet-ski i gliser, a vozač jet-skija prebačen u bolnicu. Nesreća se dogodila jutros u 8.44 sati u uvali Vrulje na Kornatima.

Kako su izvijestili iz Ministarstva mora i prometa, vozač jet-skija je zadobio teške ozljede. Vozač glisera je odmah uputio poziv u pomoć i prevezao ozlijeđenog vozača do obližnje uvale Opat, na otoku Kornatu, kamo je odmah angažirano policijsko plovilo sa liječničkom pratnjom, koje je isplovilo iz Tribunja te su unesrećenoga preuzeli u 09.55h i prevezli u Tribunj, odakle je ozlijeđeni preuzet od djelatnika Hitne medicinske pomoći Šibenik u daljnje medicinsko postupanje, u Općoj bolnici Šibenik.

DVOJE KRITIČNO Detalji strave kod Knina: Mladić u BMW-u probio ogradu i sletio u provaliju duboku 16 metara

Službenici Lučke kapetanije Šibenik nedugo nakon dojave, na poziciji su započeli očevid o uzrocima ove pomorske nesreće pregledom oštećenoga glisera i jet-skija te dostupne brodske administracije. Od voditelja glisera i očevidaca uzete su izjave. Po okončanju očevida na poziciji nesreće, službenici LK Šibenik oštećena plovila uzeli su u tegalj do šibenske gradske luke, kamo su dotegljena danas u 18.38h.

Prema dostupnim informacijama, poznato je da je I.H. (rođen 1980. godine) upravljajući jet-skijem iz neutvrđenog razloga udario u gliser, kojim je upravljao M.J. (rođen 1987. godine), obojica državljani Republike Hrvatske. U sudaru je vozač jet-skija zadobio tešku ozljedu noge, sa krvarenjem, koju su mu do dolaska liječnika djelomično sanirali dojavitelj i prisutni očevici, izvijestili su iz Ministarstva.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • verna 10.08.2020.

    Koji vrag uopće da dozvoljavaju da se ti majmuni utrkuju među kupačima,svaki čas neko sranje s tim skijama koje očito nisu za svakog...

  • domo 09.08.2020.

    Evo, ljetovanje na Braču privodih kraju i da kratko rezimiram.. Sve super osim jedne stvari, a to su ti balavanderi od 20 tak godina koji rade konstantno nerede po moru, divljaju sa ti gliserima i vodenim skuterima.. Na aqua parkovima i parkovima za djecu uglavnom rade isto ti balavci koji ne znaju niti se kulturno ponašati, niti razgovarati.. Prije par dana u Supetru u jednom parku sam trebao dvojicu dobro našamarati da ih naučim ponašanju jer se par klinaca skoro utopilo zbog toga što oni ne odrađuju svoj posao.. Na stranu to što nitko nikakve račune ne daje, ali treba se preuzeti malo odgovornosti.. To se iznajmljuju i ta Yet ski plovila i dječurliji jer je samo lova na prvom mjestu.... Pa ajmo malo odgovornosti.. Ovih nekoliko nesretnih slučaja je još i dobro obzirom na situaciju jer može biti puno više....

  • 1985 2020 09.08.2020.

    A majke ti jel ima policije u ovoj državi!?? Prvo nas izludište sa ovom koronom...sad stalno neke nesreće na sve strane...pa ako nema dovoljno policajaca/policajki zaposlite ljude...da se to sve malo smiri, džabe priče o visokim kaznama kad ih se očito slabo primjenjuje...policija reagira najviše na djecu poznatih političara i gu..zičara ...ili samo takve priče objavljujete...tko je ovdje lud više?

Komentiraj...
Vidi sve komentare