To je to što me zanima!

Vozač kamiona pobjegao iz karantene i napustio Hrvatsku

Da je u karanteni doznalo se tako što se 'hvalio' u stanici za tehnički pregled gdje je došao registrirati kamion, ali dok je policija dobila dojavu, vozač je već nestao iz zemlje
Vidi originalni članak

Vozač kamiona kojem je određena stroga mjera karantene u četvrtak je pobjegao iz Hrvatske! Riječ je, kako javlja www.nizagorjemalo.hr, o vozaču koji je došao iz Njemačke s robom, istovario ju je u Krapinsko-zagorskoj županiji, a potom je smješten u karantenu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No umjesto da u njoj ostane, u četvrtak je otišao registrirati kamion u jednu od stanica za tehnički pregled i tijekom večeri je napustio Hrvatsku.

Da krši izdano Rješenje o karanteni, doznalo se jer se sam u stanici za tehnički pregled 'hvalio' kako mora biti u karanteni, ali mora registrirati kamion i otići na put. Dok je policija dobila dojavu i otišla u provjeru, vozač je s kamionom već napustio Hrvatsku.

VAŠE MJERE NISU DOVOLJNO Glas poduzetnika Vladi: Ovih 7 mjera treba za spas od otkaza!

Neodgovorni vozač jedan je od troje prekršitelja ljudi koji moraju biti u samoizolaciji u Krapinsko-zagorskoj županiji. Od ostale dvojice, jedan je recidivist, odnosno već drugi put put krši mjeru o samoizolaciji.

No problem je što njega policajci nisu pronašli na adresi stanovanja, gdje bi trebao biti u samoizolaciji, pa se još uvijek ne zna gdje je.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • broj123 28.03.2020.

    Identificirati, locirati i transferirati u prvi zatvor...

  • 22.03.2020.

    najbolji je Putin.Za kršenje izokacije 5 godina zatvora.Pa se ti smatraj..Kratko i jasno.Govor trajao par minuta ,sve je rekao..

  • bcelija 21.03.2020.

    Vratiti će se, neće zauvijek biti vani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare