To je to što me zanima!

Vozač kamiona teško ozlijeđen: Sletio u kanal, rasuli se dijelovi

Kako neslužbeno doznajemo, kamion je prevozio dijelove za auto industriju koji su se rasuli pored auto ceste. Nakon slijetanja kabina kamiona završila je u kanalu koji prolazi ispod autoceste
Vidi originalni članak

U utorak oko 21.20 sati kod mjesta Brodski Stupnik, nedaleko od Slavonskog Broda, na autocesti A3 kamion BiH registarskih pločica sletio je u odvodni kanal. Teške ozljede zadobio je vozač (38), državljanin BiH koji je zadržan u slavonskobrodskoj bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako neslužbeno doznajemo, kamion je prevozio dijelove za auto industriju koji su se rasuli pored auto ceste. Nakon slijetanja kabina kamiona završila je u kanalu koji prolazi ispod autoceste.

- Prema do sada utvrđenom do slijetanja je došlo zbog nedržanja smjera kretanja, a što je tome bio razlog tek će se utvrditi. Protiv vozača ide optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

U srijedu dopodne predstavnici tvrtke čiji je kamion i djelatnici Hrvatskih auto cesta uz pomoć specijalnog vozila, koje služi za izvlačenje teških kamiona, izvukli su kamion iz kanala.

Izvlačenju su nazočili i predstavnici Carinske uprave, jer očito se radi o robi koja podliježe carinjenju.

Prije mjesec dana na istom mjestu kamion probio ogradu

Podsjetimo, prije točno mjesec dana na istom mjestu sletio je još jedan kamion i probio ogradu.

Srećom, nitko nije ozlijeđen i nastala je samo materijalna šteta. 

- Sva sreća pa nitko nije naišao u trenutku kad je kamion probio ogradu. Pa takav udarac nitko ne bi preživio. Kamion je imao strane tablice, tko zna koliko dugo je vozač bio za volanom. Nije bio ugodan prizor, koliko god si oprezan vozač nikada ne možeš znati što se može dogoditi u sljedećoj sekundi - ispričao nam je tada čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 12.12.2019.

    Nikakvo ćudo kakva je cesta a dodatno se naplačuje,taj dio autoceste treba zatvoriti jer neudovoljava ni minimum sigurnosti,ali mi imamo komunistićku parafrazu apsolutno protuzakonitu EU propisima, PRILAGODI BRZINU UVIJETIMA NA CESTI,

  • Lukin 12.12.2019.

    Pospanost i umor su opasniji od 2 promila alkohola u krvi Vozača.

  • penzić 11.12.2019.

    uvijek su se događale nesreće oko sl.broda i na starom auto putu a pogotovu turci kojima bi dosadilo stiskat gas pa su stavljali cigle na gas. i zašto to uvijek oko broda

Komentiraj...
Vidi sve komentare