To je to što me zanima!

Vozač koji je jučer pregazio pješakinju vozio je VW Passat

U nedjelju oko 19:30 sati još uvijek je nepoznati počinitelj automobilom udario pješakinju u Orehovici u Međimurju te pobjegao. Žena je preminula na licu mjesta, a policija sad ima opis automobila...
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 19.25 sati na cesti između Orehovice i Šemovca, nepoznati je vozač išao neprilagođenom brzinom iz smjera sjevera prema jugu, autom udario u pješakinju (48) s područja Orehovice, koja se nalazila na kolniku neoznačena izvorom svjetlosti ili reflektirajućim materijalom.

Nakon udara, pješakinja je pala na kolnik i preminula na mjestu događaja, a njenu su smrt konstatirali liječnici Hitne pomoći. Prevezena je na Odjel patologije čakovečke bolnice radi provođenja obdukcije.

POLICIJA GA TRAŽI Međimurje: Pregazio pješakinju autom i pobjegao, preminula je

Nesavjesni je vozač pobjegao s mjesta nesreće, te policija traga za njim. Prema do sada kriminalističkim istraživanjima, policija je utvrdila da je u prometnoj nesreći sudjelovao osobni automobil "Volkswagen" tip "Passat", tamnije boje, proizveden od 1997. do 2000. Na vozilu bi, trebala biti oštećenja na prednjem desnom dijelu.

Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije o događaju ili su svjedoci nesreće, kao i osobe koje su neposredno prije prometne nesreće prometovale na toj cesti, da u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja obavijeste policiju na 192 ili dođu osobno u najbližu policijsku postaju ili na elektroničku poštu medjimurska@policija.hr .

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sirko14 20.01.2020.

    Razumijem covjeka u potpunosti. Vracao se sa posla navecer. Umor, slaba vidljivost, baba nosi tamnu odjecu, neoprezno hoda, zasljepljuju ga auti koji dolaze u susret. Zgazis babu dok si reko keks. I sad si covjek misli, ima djecu koju treba hranit, ima stare roditelje o kojima treba brinut, ima zivotinje koje treba hranit, ima vinograd koji treba obrađivat i sad odjednom mu zbog nesretnog slucaja prijeti 30 godina robije. U sekundi mu ode cijeli zivot u pm.

  • Baraba 8 20.01.2020.

    Snjim pred zid kad ga nađu i bum.. A i u 21 stolječu na pun k.... cesta u naseljima nema nogostupa pa ljudi hodaju po cestama neosvjetljeni u tamnoj odječi.. Evo kod mene nema u mjestu nogostupa, strah me pustit djete pješke u školu!

  • Den1 20.01.2020.

    Jel moguće da i vw vozači prave sranja, ja mislio samo vozači bmw-a to rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare