News

Komentari 25

Vozač koji je jučer pregazio pješakinju vozio je VW Passat

Vozač koji je jučer pregazio pješakinju vozio je VW Passat

U nedjelju oko 19:30 sati još uvijek je nepoznati počinitelj automobilom udario pješakinju u Orehovici u Međimurju te pobjegao. Žena je preminula na licu mjesta, a policija sad ima opis automobila...

U nedjelju oko 19.25 sati na cesti između Orehovice i Šemovca, nepoznati je vozač išao neprilagođenom brzinom iz smjera sjevera prema jugu, autom udario u pješakinju (48) s područja Orehovice, koja se nalazila na kolniku neoznačena izvorom svjetlosti ili reflektirajućim materijalom.

Nakon udara, pješakinja je pala na kolnik i preminula na mjestu događaja, a njenu su smrt konstatirali liječnici Hitne pomoći. Prevezena je na Odjel patologije čakovečke bolnice radi provođenja obdukcije.

Nesavjesni je vozač pobjegao s mjesta nesreće, te policija traga za njim. Prema do sada kriminalističkim istraživanjima, policija je utvrdila da je u prometnoj nesreći sudjelovao osobni automobil "Volkswagen" tip "Passat", tamnije boje, proizveden od 1997. do 2000. Na vozilu bi, trebala biti oštećenja na prednjem desnom dijelu.

Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije o događaju ili su svjedoci nesreće, kao i osobe koje su neposredno prije prometne nesreće prometovale na toj cesti, da u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja obavijeste policiju na 192 ili dođu osobno u najbližu policijsku postaju ili na elektroničku poštu medjimurska@policija.hr .

Najčitaniji članci