To je to što me zanima!

Vozač 'miksera' se zabio u obiteljsku kuću u B. Jarugi

U Banovoj Jarugi u prometnoj je nesreći stradao vozač kamiona, tzv. miksera. U nedjelju oko 15.30 u Ulici Stjepana Radića zabio se u obiteljsku kuću
Vidi originalni članak

U Banovoj Jarugi u prometnoj je nesreći stradao vozač kamiona, tzv. miksera. U nedjelju oko 15.30 u Ulici Stjepana Radića zaletio se u obiteljsku kuću na broju 104. Prema prvim informacijama iz policije, nitko od ukućana nije ozlijeđen. Vozač miksera D.M. (52), makedonski državljanin s urednim boravišnim papirima i radnom dozvolom, prevezen je u Opću bolnicu Sisak gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.
- Nigdje nema tragova kočenja. Pokupio je  drvo i električni stup, a miješalica je izletjela i zabila se u kabinu - ispričao je naš čitatelj. Dodaje da je samo 200 metara od kuće osnovna škola. – Prema očevidu do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine. U trenutku nesreće u kući nike bilo nikoga, a vozač se vraćao s praznim mikserom s ceste u izgradnji prema Daruvaru. Alkotestiranjem nije utvrđena nazočnost alkohola - rekli su nam u PU Sisačko - moslavačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trešnja 24.08.2009.

    Umor,umor...

  • tombba 23.08.2009.

    RAD NEDELJOM

  • baky126 23.08.2009.

    sad kad je tu cement neka popravi kucu

Komentiraj...
Vidi sve komentare