To je to što me zanima!

Vozač: Nisam ni taknuo djevojku (14) na ekskurziji

Vozač tvrdi da se djevojka s drugim prijateljicama ponašala bezobrazno, trgala je zavjese u busu, bacala hranu. Tu večer mu je lupala po vratima
Vidi originalni članak

Vozač LJ. V. (26), kojeg je otac djevojke (14) iz Splita optužio da je htio silovati njegovu kćer na ekskurziji u Istri, istaknuo je preko odvjetnika kako je to u potpunosti laž. On tvrdi da je na hodniku samo htio zaplašiti djevojku jer se bezobrazno ponašala i lupala mu po vratima sobe te da nije bilo nikakvoga fizičkoga kontakta između njih. Izašao je na hodnik, podignuo ruku i krenuo prema njoj. Djevojka se preplašila kad je vidjela njegov ozbiljan izraz lica, prenosi Slobodna Dalmacija. Otrčala je u sobu drugih djevojaka i nisu više izlazile od tamo, a ne kako one tvrde da su izašle te da ih je na hodniku on napastovao. Vozač je potvrdio i to da je djevojka s drugim prijateljicama trgala zavjese i stolice u autobusu te bacala hranu. On je navodno o tome obavijestio i njihove učiteljice davno prije susreta na hodniku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • grode 20.09.2009.

    Teško je odlučiti tko govori istinu, ali znajući iz iskustva kada se klinci vraćaju s ekskurzije kako oduševljeno pričaju o tim danima provoda nameće mi se misao koju je svrhu i cilj imala djevojka pričajući ocu o navodnom silovanju, ako se, kako kaže vozač, nije dogodio. Nikakvu materijalnu odštetu neće dobiti, samo će se njezino ime povlačiti medijima ili mjesnim pričama. Ja sam recimo mišljenja da je vozač uistinu želio fizički odnos s djevojkom. I mislim da se on sad izvlači i laže. Još uvijek naše primitivno društvo vesele djevojke sklone slobodnom i nesputanom ponašanju okarakterizira kurvama i prebacuje na njih krivnju jer su navodno svojim ponašanjem davale povod. Nadam se da će se istina saznati.

  • SelenaS 17.09.2009.

    Ne bih komentirala slučaj. Nego tatu, uf! Tata dooobar =)

  • odb 15.09.2009.

    ...gay??

Komentiraj...
Vidi sve komentare