To je to što me zanima!

Vozač pod školski autobus stavio kamen da ne 'klizi'

Ovim dokazujemo da se i kod muzejskih primjeraka mogu postići zapanjujući rezultati, komentira čitatelj kojem objavljujemo tekst i sliku
Vidi originalni članak

Znakovito je to da snimljeno vozilo stoji parkirano na polaznoj stanici u Obrovcu i čeka putnike, a razvozi ih po okolnim selima do kojih vode ceste s nagibima koji su i za nepalske rikše problematični za savladavanje. Glede tehničke ispravnosti (čitaj neispravnosti) smiješnih naprava nazivanih autobusima koje nas voze (čitaj vozaju) uzbrdo, nizbrdo, po cesti i pokraj nje, mogu dokazati da se primjenom inovativnih rješenja i naprednih tehnologija i od muzejskih primjeraka postižu zapanjujući rezultati. Molim da posebno obratite pažnju na učinkovitu tehnologiju brze sanacije kočionog sistema primjenom visokokvalitetnoga komada kamena nepoznate strukture postavljenog pod prednji kotač.
Ako još pažljivije pogledate snimak, uočit ćete oznaku vozila za prijevoz djece, školaraca..., a kako je usvajanjem bolonjskog sistema obrazovanja uvedeno mnoštvo novina, red je da se od malih nogu iste educira za hladnokrvno i neustrašivo prometovanje. Inače cijela mladost Obrovca, Kruševa i okolice prevozi se isključivo ovakvim spravama (čitaj nekadašnjim autobusima).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • minolovac 10.10.2007.

    POGLEDAJTE AKO NETKO MOŽE NA AUTOBUSNOM KOLODVORU U PAKRACU STRAVU OD AUTOBUSA MISLIM DA JE \"ČAZMATRANS\" TO JOŠ NJIE VIDJENO OD FILMA \"KO TO TAMO PEVA\", A VOZI DJECU U ŠKOLU.UOČLJIVO JE DA SE NAKRIVIO DEBELO NA JEDNU STRANU,GUME KAO ZA FORMULU\"ĆELAVE\",A DA JE TEK VIDJETI OSTALO.

  • fax 04.10.2007.

    eto i mi bi u neku europu :):):):) s r a m o t a

  • fzeljko 04.10.2007.

    TO SE NE DEŠAVA OD JUĆER ALI KAD SE DESI KAKVA STRAŠNA TRAGEDIJA ONDA SE O TOME PIŠE DVA TRI DANA I GOTOVO. PA NAŠI SU AUTOBUSI KATASTROFA ,PA 80 % NE BI SMJELI NI POKUŠAT IĆI U PROMET , ALI TAKVA JE POLITIKA TO SVI ZNAJU ALI OKREĆU GLAVU OD TOGA PROBLEMA

Komentiraj...
Vidi sve komentare