To je to što me zanima!

Vozač prošao bez ozljeda, vlak smrskao auto u Kaštel Sućurcu

Vozač automobila podletio je oko 9 sati pod vlak na prijelazu u Kaštel Sućurcu. Nitko nije ozlijeđen u nesreći. Željeznički promet je prekinut zbog očevida
Vidi originalni članak

Vozač automobila prošao je bez ozljeda nakon što je u utorak oko 9 sati podletio pod vlak na pružnom prijelazu u Kaštel Sućurcu, potvrdila nam je splitska policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio sam u vlaku i vidio kako dolazi s desne strane. Valjda nije ni pogledao jer nema rampe i samo je nastavio voziti. Čekamo minibus da pokupi ostale putnike - rekao nam je putnik koji nam je poslao slike i video. 

Policija je dojavu o nesreći dobila u 9.05 sati. Željeznički promet na relaciji Split- Perković je trenutno zatvoren i tako će ostati do završetka očevida. 

- Vidio sam kako je vlak stao deset metara od mjesta gdje radim. Došao sam i vidio kako je prednji dio auta potpuno razbijen. Drugi putnici čekaju da opet vlak krene - rekao nam je drugi čitatelj.

Očevid je i dalje u tijeku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • toby 14.01.2020.

    Ošla šajkaća u MP3

  • Popy_1 14.01.2020.

    A vidi stojadina...steta

  • 3 poluvrijeme 14.01.2020.

    prodajem Zastavu 128 poularnu " stodvaestosmu" u nevoznom stanju.Popis dodatne opteme je podugačak samo da spomenem krovni nosač za plinsku bocu,pepeljara na centralnoj konzoli + 4 pepeljare u vratima ,sig.pojas za vozača i suvozača itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare