To je to što me zanima!

Vozač teretnog vozila naletio na biciklista kod Našica i na mjestu ga usmrtio: Policija ga uhitila...

Vozač teretnog automobila je uhićen, a tijelo vozača bicikla je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju...
Vidi originalni članak

U Jelisavcu, u blizini Našica, je noćas oko 00,25 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

PIŠE: IVAN PANDŽIĆ Banožić je trebao otići puno prije nego je usmrtio čovjeka

- Do nesreće je došlo kada je 40-godišnjak iz Našica, upravljajući teretnim automobilom našičkih registracijskih oznaka, u ulici I. B. Slovaka naletio na 60-godišnjaka koji je upravljao biciklom s ugrađenim benzinskim motorom, a koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće - pišu iz policije i dodaju:

PREKOPUTA KBC-A Snimka iz Splita: Divljao i zabio se u stablo! Kolika je brzina bila da mu BMW ovako izgleda?!

Očevid su obavili policijski službenici PP Našice uz nazočnost dežurnog zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Osijeku. Vozač teretnog automobila je uhićen, a tijelo vozača bicikla je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju. Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ove prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • iznad svih HRVATSKA 12.11.2023.

    Kakav je to bicikl sa benzinskim motorom,dali bi trebao imati tehnicki,dali je imao svijetla,dali je vozac imao kacigu?Bitno da ste odmah optuzili vozaca kamiona

  • beli1977 12.11.2023.

    Zašto Bane nije u zatvoru?

  • Čobo 12.11.2023.

    Upravljao biciklom s benzinskim motorom? Mogli bi smislit neki novi naziv za takvo vozilo.. npr. motocikl?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare