To je to što me zanima!

Vozač pobjegao nakon nesreće: Putnica (68) teško ozlijeđena

U sudaru dva automobila u srijedu u Zagrebu teško je ozlijeđena jedna žena (68). Vozač, koji nije stao na znak stop pa je naletio na drugo vozilo, je otišao s mjesta nesreće...
Vidi originalni članak

Nepoznati vozač automobila Peugeot 508 zagrebačkih registracija je u srijedu oko 19 sati skrivio prometnu nesreću i pobjegao. 

Vozio je zagrebačkom Oporovečkom ulicom u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Alejom tišine prošao je pored znaka za obvezno zaustavljanje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. Naletio je na automobil Renault Kadjar kojim je upravljala 46-godišnjakinja.

Od naleta, Peugeot je udario u betonsku ogradu Oporovečke ulice kućnog broja 109. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 68-godišnja putnica iz Renaulta, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava. Kako doznajemo, vozač je pobjegao s mjesta nesreće, ali policiji su poznate registarske oznake njegovog automobila.     

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Hommolupetuss 03.02.2017.

    Bolje prrođu na sudu oni krivci koji pobjegnu sa mjesta nesreće. Ne daje izjavu na licu mjesta koja mu se kasnije stavlja na teret. Stigne se savjetovati sa odvjetnikom i naći razlog zašto je napustio mjesto. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . i dok ga ga nađu već je trijezan.

  • svejedobro 02.02.2017.

    Ne stati i pružiti pomoć nakon nesreće je nešto što određuje jesi li čovjek ili nisi. Ovaj bjegunac je sve samo ne ČOVJEK...

  • postojim 02.02.2017.

    gore od sudara koji se može svakom dogoditi je pobjeći s mjesta nesreće i ne pružiti pomoć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare