To je to što me zanima!

Vozač ZET-a u kabini 'devetke' zavodio djevojku dok je vozio

U Zagrebačkom električnom tramvaju rekli su nam da provjeravaju fotografije i pokušavaju utvrditi identitet vozača kako bi doznali detalji. Ovakav slučaj nisu imali
Vidi originalni članak

Čekala sam tramvaj na križanju Zvonimirove i Šubićeve. Išla sam prema Glavnom kolodvoru. Tramvaj broj 9 dolazio je. Već sam izvana vidjela da je u vozačevoj kabini neka djevojka, rekla nam je čitateljica koja je prije dva tjedna snimila fotografije. Ušla je stala kraj kabine. Isprva, je kaže nije smetalo što je s vozačem u njegovoj kabini mlada djevojka.

- No, primijetila sam da se oni malo prisnije diraju. Mazio joj je noge a ona njemu glavu i lice. Nije mi ni to bio problem, ali vidjelo se da je to počelo utjecati na sigurnost vožnje - kaže čitateljica. Ostali su putnici komentirali kako to nije u redu, u najmanju ruku pristojno, no nitko mu se nije izravno žalio.

- Mislila sam da će prestati i da će obratiti pozornost na vožnju, jer ipak vozi ljude, a ne vrće. Mazio se s djevojkom i dok je prolazio preko Trga žrtava fašizma. Na semaforima kraj Hotela Sheraton nije primijetio crveno svjetlo pa je naglo začio. Jedan je putnik zbog toga pao - kaže čitateljica. N a sljedećoj stanici, dodaje, vozač je gotovo promašio stanicu. Izašla je na Glavnom kolodvoru i otišla svojim poslom. Djevojka je, kaže, nastavila putovanje u kabini vozača, u kojem ne smije biti.

U Zagrebačkom električnom tramvaju rekli su nam da provjeravaju fotografije i pokušavaju utvrditi identitet vozača kako bi dozanli detalji. Ovakav slučaj, kažu u ZET-u dosad nisu imali. Očitovat će se nakon detaljne istrage, dodali su.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • pucko1977 07.12.2010.

    Citavsi sve komentare ostao sam nemalo zacudjen... Iz vecine komentara je vidljivo da se podrzava neodgovorno ponasanje na radnome mjestu pri tako vaznim poslovima, jer vozac je odgovorno radno mjesto samim time sto tramvaj krcat ljudima koji se voze njime VJERUUCI vozacu, VJERUJUCI da ce ga odgovorno obavljati...i samim time me cudi sto se ne osudjuje (ne njega kao osobu, jer smo svi mi ljudi, sa svim svojim vrlinama i sa svim svojim manama) cin neodgovornosti, ali nista cudno, zato nam je drzava tu di je... Cudi me i gospodja koja je ovo slikala, jer kako sam shvatio ona nije isla mjerodavnim putam i to logicnim: 1. Pokucati vozacu i reci mu da pazi 2. Otici u ZETu pa kod dezurnog prijaviti doticnog vozaca i tek pod 3 ovo (naravno, netko moze reci, a tko kaze da nije tako napravila? a ja samo odgovaram, iz prilozenog se ne kuzi) Netko kaze 100kn, ako je to razlog (a vjerujem da ima i toga u ovome) onda je to lesinarenje bez prave zelje da se poboljsa stanje... Nazalost, oni koji ce nadrapati smo uvijek mi, mali ljudi, jer iskreno cu reci, zao mi je vozaca ako dobije otkaz, ali sam je kriv za tako nesto... a to sto im treba malo razonode jer je tesko svaki dan isto i na to mogu reci, zar i nama nije isto? zar i mi nemamo svoje stresove na radnome mjestu? razlika? ja ne vozim 100-150 ljudi... A cisto da se zamislimo, kakve bi bile reakcije ljudi da je netko poginuo? a nedaj boze, netko nama drag? Vozacu veliki minus, Fotografkinji veliki minus i to je to...

  • user_57372 07.12.2010.

    meni je glupo zašto dotična čitateljica kojoj je to smetalo, nije najprije vozaču rekla da joj smeta pa ako se osjećala ugroženom, tako bi pokušala zaštititi sebe i drugo putnike, a ne odmah čovjeka u novine i oštra osuda javnosti.

  • Petar RopeZmaj 07.12.2010.

    Davor Drobnjak ti si kralj,pjesma ti je zakon:DDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare