To je to što me zanima!

Vozaču koji je usmrtio curicu izmjerili 2,27 promila alkohola

Sesvete: Vozaču (51) koji je kod Sesveta pijan usmrtio djevojčicu (11) sudac je odredio pritvor. Imao je zabranu vožnje od ranije jer mu je oduzeta vozačka
Vidi originalni članak

Vozač kombija J.Š. (51) koji je u srijedu poslijepodne u Sesvetskoj Selnici kod Sesveta naletio na djevojčicu (11) na biciklu, imao je 2,27 promila alkohola, potvrdila je u četvrtak zagrebačka policija. Dodali su i da mu je još ranije bila oduzeta vozačka dozvola. Sudac je muškarcu odredio 30 dana pritvora.

Djevojčica (11) vozila se biciklom uz rub ceste. Nakon što je na nju naletio pijani J. Š., s teškim ozljedama je prevezena u KBC Zagreb. Navečer je tamo i preminula.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • jebajim 24.06.2011.

    Mario Miljanović ima autoradionicu na branimirovoj.Često vozi auto za šlepanje Auto Miljanović i na način kako ga vozi samo je pitanje dana kada će i on nekoga ubiti.

  • FrAnJo_5 24.06.2011.

    Treba otvoriti Goli Otok i sve ih tamo strpati do KRAJA ŽIVOTA smrt je preblaga kazna za takve ljude! ! ! !

  • tomy3103 24.06.2011.

    igrom slučaja ja sam taj dn bila na hitnoj na Rebru i vidjela kad su tu curicu doveli kolima hitne pomoći, dijete je bilo u nesvjesti i u šoku, barem deset doktora je bilo oko nje i pokušavalo je renimirati, ali nažalost uz sve napore ipak su osljede bile preteške da bi preživjela.....kad tako nešto vidiš uživo to se ureže čovjeku u pamćenje, bilo mi je toliko teško da sam zaboravila na svoju vlastitu bol i razlog zbog kojeg sam došla na hitnu....ja sam i sto majka dvoje djece i na tren sam se stavila u situaciju tih jadnih roditelja, prestrašno....ne znam kako bi ja reagirala, ali mislim da taj sigurno nikad više ne bi sjeo za volan....iskrena sućut obitelji, osjećam se kao da je moje vlastito dijete u pitanju....:((

Komentiraj...
Vidi sve komentare