To je to što me zanima!

Vozili su prebrzo kod Vozilića: Dvojica teško ozlijeđena u Istri

Državna cesta blizu mjesta Vozilići u Istri. Prvo je s ceste izletio mopedist udarivši prije toga u nogostup. Nakon njega nastradao je vozač motocikla. Obojica su teško ozlijeđena i prebacili su ih u KBC Rijeku
Vidi originalni članak

Gotovo da nema dana a da se na državnoj cesti blizu mjesta Vozilići u Istri ne dogodi neka prometna nezgoda. Razlog tome ne leži u loše održavanoj prometnici, već činjenici da mnogi vole stisnuti gas i onda se pred zavojima naći u problemima zadržati putanju.

Upravo to se dogodilo u subotu oko 22,30 sati 28-godišnjem vozaču mopeda Piaggio, a koji je iz smjera Vozilića vozio prema Pazinu. Dolaskom u naselje Potpićan, vozač je zbog neprilagođene brzine kretanja udario u nogostup od kojeg se odbio te je zajedno s mopedom pao na kolnik. Zbog teških  ozljeda zadržan na liječenju u riječkoj bolnici.

Ništa bolje nije prošao niti 47-godišnjak koji je u nedjelju oko 10,45 sati upravljao motociklom Kawasaki, riječke registarske oznake, iz smjera Rijeke prema Labinu. On je u naselju Vozilići izgubio nadzor nad motociklom te pao na kolnik, a zbog također teških ozljeda hitno je prevezen u Rijeku na liječenje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Roy Ban 07.10.2019.

    Novinaru, uzmi kartu prije pisanja teksta, di su Vozilići, a di je Potpićan ???????

  • 07.10.2019.

    Često idem za Labin i kakvih sam situacija doživio na dionici Opatija-Vozilić,to nema ni u filmovima,motoristi ali i domaći auti sjeku zavoje,na ulazu u Moščenićku dragu gospodin ima stepenicu na kolniku i na boku mačije oko,toliko se busati o napretku a primitivizam i nekultura na visokoj razini da bi im pozavidjeli i oni sa brda

Komentiraj...
Vidi sve komentare