To je to što me zanima!

Vozio auto bez vozačke pa mu u stanu pronašli 364 g 'speeda'

Porečka policija u stanu 25-godišnjaka pronašla je 364 grama amfetamina, 17 grama marihuane, digitalnu vagu i bijelu praškastu materiju za povećanje mase droge
Vidi originalni članak

Policija je 17. svibnja oko 22:30 sati na makadamskom putu Parenzana na području Poreča zaustavila Fiat Punto kojim je upravljao 25-godišnjak za kojeg su dobili dojavu da se bavi preprodajom droge i koristi automobil s nepripadajućim registarskim oznakama.

Utvrdili su da se na automobilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, kao i da mladić nema položen vozački ispit, a obzirom na ranije prikupljenu dojavu da se bavi preprodajom droge, policija je temeljem naloga Županijskog suda u Puli pretražila automobil i stan u Poreču u kojem osumnjičeni boravi. 

Pronašli su 364 grama amfetamina, 17 grama marihuane, digitalnu vagu, bijelu praškastu materiju za povećanje mase droge, te više vrećica namijenjenih za pakiranje iste. Droga je oduzeta te će biti dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić.

U večernjim satima istoga dana, mladić je uz kaznenu prijavu zbog opijata priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, dok će zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava, nadležnom sudu biti podnijet optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.05.2019.

    Generalov sin nije bio priveden?

  • 19.05.2019.

    Need for speed

Komentiraj...
Vidi sve komentare