To je to što me zanima!

Vozio je pijan, udario i usmrtio pješaka (40) pa se dao u bijeg

Nakon što ga je udario nastavio je vožnju bez da je pružio pomoć pješaku. No, njegova vožnja trajala je svega nekoliko stotina metara nakon toga, jer se autom zabio u prometni znak...
Vidi originalni članak

U petak navečer u 21.24 sati u prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Kuršanec - Gornji Kuršanec u Međimurju, poginuo je 40-godišnji pješak iz Kuršanca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Autom čakovečkih registracija kojem je istekla prometna dozvola usmrtio ga je 24-godišnji vozač iz Gornjeg Kuršanca. Vozač je vozio pod utjecajem alkohola od 0,67 promila u krvi, te nije prilagodio vožnju vremenskim uvjetima i noći.

Pješaka koji nije bio označen reflektirajućom opremom niti svjetlom, uočio je u zadnji trenutak. Kočio je, ali se nije uspio zaustaviti. Udario je u pješaka koji mu je nailazio po istom prometnom traku, ali iz suprotnog smjera.

Nakon što ga je udario nastavio je vožnju bez da je pružio pomoć pješaku. No, njegova vožnja trajala je svega nekoliko stotina metara nakon toga, jer se autom zabio u prometni znak te završio na boku.

Vozač a ni dvoje putnika u njegovu vozilu nisu ozlijeđeni.

Uhićen je, a protiv njega će biti podnijete kaznene prijave za izazivanje nesreće u cestovnom prometu te zbog nepružanja pomoći.

Očevid je obavila državna odvjetnica, a cesta je bila zatvorena za promet više od četiri sata.  

Poginuli pješak je 11. poginula osoba na prometnicama Međimurske županije ove godine, a što je veliko povećanje u odnosu na lani kada je cijele godine u prometu poginulo sedam ljudi.   

Idi na 24sata

Komentari 30

  • domoljub029 16.11.2018.

    Poginuo 40 godišnji starac,možda je bio pijan ?

  • Detox 10.11.2018.

    Revolucija u potpunosti se slazem s tobom

  • 10.11.2018.

    kako može biti pijan sa 0,6 ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare