To je to što me zanima!

"Vračara" Mladiću: Cijeli se svijet vas doslovno boji

Mladić se vidovnjakinji obratio u studenom '96. Predvidjela mu je dug i lijep život. U razgovoru su pretresli i neke tada aktualne političke događaje
Vidi originalni članak

RTV Srbija objavila je ponedjeljak snimku razgovora haškog bjegunca Ratka Mladića i vidovnjakinje Ratke kojoj se obratio u studenom 1996. Na snimci pronađenoj u njegovom beogradskom stanu čuje se kako se Mladić raspituje za budućnost, a zanimalo ga je i kako kotira među političkim uglednicima u svijetu. Vidovnjakinja Ratka mu je predvidjela lijep i dug život te dodala da ga se cijeli svijet boji.
- Što bi Amerika dala da ima vas. Cijeli svijet se doslovno, glupo je reći boji, ali cijeli svijet na izvjestan način, kada se kaže, znaš, onaj čovjek, aaaaa, znači da taj čovjek stvarno nešto vrijedi, treba ga se i bojati i uvažavati -čuje se na snimci. Vidovita Ratka analizirala je i Daytonski sporazum kojeg je doživjela kao prijetnju.
- Gospodo Balkanci, imate do 24 sata da riješite stanje i da se potpiše to što je u Daytonu dano kao prijedlog, inače će šest tisuća zrakoplova nadletjeti vaše nebo iz svih smjerova - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • trešnja 23.08.2010.

    Kakav ratko takva ratka...namjerno pišem imena malim slovima,jer ovo nije zaslužilo drugačiji \"tretman\"...biti čovjek nije isto što i postojati u čovječjem obliku...

  • sprinterica 23.08.2010.

    na spomen njegova imena osjetim samo gađenje prema tom liku

  • trešnja 23.08.2010.

    ...da i još nešto,sada imaju snimku iz 1996,a još ni sad \"ne znaju\" gdje je !! Ova politika je postala tako prozirna da mi nije jasno kako to ljudi \"puše\" ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare