To je to što me zanima!

Vrdoljak: Na sastanku nismo razgovarali o ministrici Divjak

Vrdoljak je ustvrdio da se razgovaralo o tome "da se meritum stvari riješio", poručivši kako mu je drago što će se obrazovna reforma u rujnu naći u školama i što su kurikulumi izglasani
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak izjavio je u utorak nakon sastanka koalicijskih partnera da se na sastanku nije razgovoralo o budućnosti ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak, čiju je ostavku zatražio čelnik Stranke rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon što je Bandić zatražio ostavku ministrice Divjak, optužujući je da "svjesno krši zakon", novinari su  Vrdoljaka pred Banskim dvorima pitali je li se razgovaralo o njezinoj budućnosti.

OBRATIT ĆE SE PLENKOVIĆU Bandić traži ostavku ministrice Divjak: 'Ona ništa ne razumije'

Nakon kratkog odgovora "ne", Vrdoljak je ustvrdio da se razgovaralo o tome "da se meritum stvari riješio", poručivši kako mu je drago što će se obrazovna reforma u rujnu naći u školama, što su kurikulumi izglasani i što je sve objavljeno u Narodnim novinama.

Upitan boji li se da bi se HNS moglo izbaciti iz vladajuće koalicije zbog "mira u kući" Vrdoljak je rekao: "Ja sam toliko sretan što je reforma u školama i što je, recimo, pet dozvola na internetu, a reformski proces HNS-ovih ministara bi trebali svi uzeti za primjer".

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 04.06.2019.

    Kojeg li paradoksa, bandić bi smjenio do sada najpametniju i najobrazovaniju ministricu školstva znanosti i obrazovanje a on je krkan iz BiH-a

  • Antilopa na kavi 04.06.2019.

    Ovaj čovjek je zadužio hrvatski narod, svaka mu čast. Jednim potezom uništio najveću uhljebljivačku stranku s obzirom na broj glasova koje dobiva i nanio veliku štetu hdz-u jer se povezao s njma.

  • nec.1996 04.06.2019.

    vrdoljak koliko ste osvojili mandata,,jos malo ces plesati a onda adio ,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare