To je to što me zanima!

Vrdoljak pregovara u četiri oka s partnerima za TE Plomin C

Davor Škrlec je podsjetio da je za strateškog partnera za Plomin C izabrana japanska tvrtka koja je zbog političke korupcije već osuđivana i kažnjavana
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak sa strateškim partnerima za TE Plomin C i TE u Pločama pregovara u četiri oka, a vidimo iz iskustava s prodajom Ine MOL-u do čega takvo što može dovesti, rekao je u četvrtak ORaH-ov europarlamentarac Davor Škrlec. 

- ORaH se protivi tim projektima i smatra da se njima pogoduje prvenstveno privatnim korporativnim interesima - dodao je Škrlec. 

Podsjetio je da je za strateškog partnera za Plomin C izabrana japanska tvrtka koja je zbog političke korupcije već osuđivana i kažnjavana. 

Na konferenciji za medije je Škrlecova kolegica Božana Zadro skrenula pažnju i na to da se i za Plomin C i za TE u Pločama žele mijenjati prostorni planovi, a prema Zakonu o investicijama strateški projekti bi već u startu trebali biti u skladu s prostornim planovima. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tenco 11.09.2014.

    Zato ce ORAH dobiti glas na izborima,. Barem se bore protiv ove velike stvari oneciscenja zraka. A ovi idioti dozvoljavaju to...

  • pčela 11.09.2014.

    Jao si ga nama sa takvim ministrima i termo elektranama na ugljen u 21.stoljeću.

  • AntoOpačak 11.09.2014.

    Da dragi moji ministri,evo baš danas rezultati vašeg rada i to isključivo zanvaljujući ZOR iz Telekoma je izbačeno 150 radnika,bez objašnjenja,a mršiš je rekao da se novim zakonom radnika još više štiti,i vi nam obećavate novih 85 tisuća radni mjesta,Ja bih prije rekao ,na burzi nezaposlenih.čovječe vi samo uprave mjenjate i vožete i naslikavate,usput bacate bombe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare