To je to što me zanima!

Vreće pune sreće? U Zaprešiću zaplijenili čak 30 kg marihuane

Muškarac je navodno od svibnja do rujna 2019. na području Zaprešića sadio marihuanu te je po sazrijevanju brao, sušio i skrivao u svojoj kući.
Vidi originalni članak

PU zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad muškarcem (50) čiju su obiteljsku kuću u Zaprešiću pretražili i pronašli ukupno 29.250 grama marihuane.

Sumnjiči ga se za neovlaštenu proizvodnju i preprodaju droga u vremenskom razdoblju od svibnja do rujna 2019. Navodno je kroz to vrijeme na području Zaprešića sadio marihuanu i po sazrijevanju je brao, sušio te skrivao u svojoj kući.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, javlja PU zagrebačka.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • sinisabudimir 03.10.2019.

    Zamislite porez koliki bi bio da je legalna bili bi jedna od jacih drzava sa avionima !

  • japanokinez 03.10.2019.

    Ovo je čista trava bez ikakve kemije. Duhan je isto i niko od uzgajivača nema problema. To treba uzgajati i prodavati na EU tržištu, a ako neće kupovati onda izgraditi gradove u kojima će cvasti turizam i koji će legalno na pultu prodavati turistima sve potrebno da se opuste na godišnjem odmoru ili vikendima. Gdje bi nam bio kraj.

  • ĐorđePatković 02.10.2019.

    to je industrijska konoplja

Komentiraj...
Vidi sve komentare