To je to što me zanima!

'Zoran Milanović će biti naš kandidat za predsjednika RH'

Izvor iz vrha stranke potvrdio je Milanovićevu kandidaturu, piše Jutarnji List. Navodno je u svim stranačkim istraživanjima Milanović uvjerljivo dominirao među predloženim kandidatima za predsjednika RH...
Vidi originalni članak

Bivši premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović postat će kandidat SDP-a za predsjednika Republike, piše Jutarnji List. O tome će u ponedjeljak raspravljati Predsjendištvo SDP-a, a koncem mjeseca još i Glavni odbor stranke koji bi trebao potvrditi takvu odluku.

Izvor iz vrha stranke potvrdio je Milanovićevu kandidaturu. Navodno je u svim stranačkim istraživanjima Milanović uvjerljivo dominirao među predloženim kandidatima za predsjednika RH.  Između osam predloženih imena među kojima su bili Tonino PiculaIvo Josipović, navodno još Davorko VidovićBiljana Borzan i drugi, preko 50 posto ispitanika se izjasnilo za Milanovića. 

Dosta nagađanja i špekulacija je bilo oko toga hoće li Milanović biti kandidat SDP-a ili ljevice. Navodno Milanović želi ići na predsjedničke izbore jedino kao kandidat SDP-a, a osim toga SDP želi imati svoga kandidata, tvrde iz vrha stranke za Jutarnji List.

Idi na 24sata

Komentari 369

  • 16.06.2019.

    Joj Zoki gdje ces ti ,Kolinda ce te popapati za dorucak.Ali eto sretno ?????

  • histria0@yahoo.com 15.06.2019.

    Još neka postavi bivšu županicu Marinu Lovrić Mercel za voditeljicu kampanje i Linića za glasnogovornika.

  • 15.06.2019.

    ovaj tekst zanimljivo zvuči, sve do trenutka, kad novinar napiše "navodno". onda se to pretvara u "žutilo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare