To je to što me zanima!

Vrhovni sud je ukinuo presudu Rončeviću, čeka novo suđenje

Nepravomoćnom presudom Rončević je bio osuđen na četiri godine zatvora jer je kupnjom skupljih i lošijih kamiona za HV državu oštetio za 10,2 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Vrhovni sud ukinuo je presudu Berislavu Rončeviću, bivšem HDZ-ovom ministru obrane, i vratio je na ponovno suđenje pred izmijenjeno vijeće Županijskog suda u Zagrebu. 

Nepravomoćnom presudom Rončević je bio osuđen na četiri godine zatvora jer je kupnjom skupljih i lošijih kamiona za Hrvatsku vojsku državu oštetio za 10,2 milijuna kuna. 

Uz Rončevića, zbog pogodovanja pri kupnji Ivecovih kamiona, kažnjen je i njegov pomoćnik Ivo Bačić. 

Njega je sud nepravomoćno osudio na dvije godine zatvora i obvezu da s Rončevićem državi vrati novac za koji su je oštetili, a za koji se tijekom suđenje nije otkrilo gdje je završio.


Idi na 24sata

Komentari 96

  • l0pov 04.04.2013.

    HA HA HA, naivni narode, pa zar ste stvarno islili da ce netko i nesto biti osudjen u RH? Zapamtite, vrana vrani ne kopa oci.hdz, sdp, hns, mjhrz...(koliko ih sve ima), svi su strateski rasporedjeni lopovi koji vec 21 god unistavaju Hrvatsku. Planski i u reziji! Eto novog izdvajanja novca na borbu sa vjetrenjacama, tj. nastavk sudjenja! Zapamtite, oni NE SMIJU BITI OSUDJENI !

  • PetarEzgeta 04.04.2013.

    Novi nastavci reprize uskoro: "Vrhovni sud je ukinuo presudu Sanaderu, čeka novo suđenje."

  • AntonTrdić 04.04.2013.

    jos ce proci nekaznjeno ovaj... i to je pravosudje ! ma ako ga oslobode trebamo poslati to u sud u strasburg pa nek mu sude oni , pa da vidimo sta ce onda, kako ce se izmotavati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare