To je to što me zanima!

Vrhovni sud ukinuo presudu za silovanje i ubojstvo starice

Franko Valić (23) iz Podhuma je 2010. godine na riječkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na 28 godina zatvora zbog silovanja i ubojstva Antonije Lolić (73)
Vidi originalni članak

Vrhovni sud je ukinuo presudu Franku Valiću (23) iz Podhuma. On je početkom studenog 2010. godine na riječkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na 28 godina zatvora zbog silovanja i teškog ubojstva susjede Antonije Lolić (73). Vrhovni sud je predmet vratio na ponovno suđenje, no razlozi zasad nisu poznati. Valiću je pritvor produljen i ponovo će mu se suditi za kaznena djela koja je počinio 23. kolovoza 2009. godine, oko 5 sati, nakon što je provalio u kuću Antonije Lolić na Podhumu. Ušao je u kuću nesretne starice kroz prozor njezine spavaće sobe. Srušio ju je na pod, razodjenuo i silovao, a potom ju zadavio električnim kabelom usisavača i golim rukama. Mrtvu staricu pronašla je susjeda.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost, a vještaci su utvrdili da je Valić u trenutku zločina bio smanjeno ubrojiv te da je riječ o poremećenoj ličnosti.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • hazarder_1 28.06.2011.

    goli otok je svetinja za takve ili onakve plus žica okolo i plus stuja ali ne 24 volta ,rođo 380 volti i ostanu samo dugmići.

  • Gašpar 28.06.2011.

    Ne bi bilo ništa čudno od suda da su mu dodijelili i bakinu mirovinu jer ju je po svemu sudeći po nekoj ludoj logici i zaslužio te bi se čak i to moglo opravdati !!! Žali bože ovakvog pravosuđa !!!!

  • narcis_1 28.06.2011.

    di smo mi ono rekli da smo krenuli u eu hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare