To je to što me zanima!

Vrijeđao i prijetio premijeru pa je 'zaradio' prekršajnu prijavu

Predsjednik šibenske HVIDR-e Mladenko Spahija premijera Milanovića nazvao je "stokom sitnog zuba", predlagao je DNK analizu premijerove krvi i prijetio praćkom
Vidi originalni članak

Zbog vrijeđanja premijera Milanovića Policijska uprava Šibensko-kninska prekršajno je prijavila predsjednika šibenske HVIDR-e Mladenka Spahiju. On je prošle nedjelje na konferenciji za novinare HDZ-a, na kojoj su komentirali premijerove riječi o izjavama Ruže Tomašić, Finskoj i građanskom ratu, prvog čovjeka Vlade nazvao 'stokom sitnog zuba', riječima kojima je Tuđman 90-ih opisivao oporbu.

Policija je od Radio Šibenika zatražila i dobila audio snimku s konferencije za novinare gdje je, opisivao premijera riječima neprimjerenim javnoj komunikaciji i vrijeđao, prijetio praćkom, kamenom i kolcem, te predlagao DNK analizu premijerove krvi. 

Spahija je prijavljen za prekršaj po članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira koji kaže: 'Tko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom ili kaznom zatvora do 30 dana.'

Idi na 24sata

Komentari 164

  • nikolce 07.09.2013.

    Pa to bas i nije lijepo! Kako se netko usudi a tako smo predivne savjete dobivali kad smo bili mali pioniri sto se smije kasti a stoi se ne smi kast. Bljak!!!

  • liliana 24.03.2013.

    Kako smo bili naivni,glasali za ove,sve nade polagali u njih,a oni još gori od HDZ-a.Svi ministri poduzetnici,šta će ti radit za običnog čovjeka.Oni rade za tajkune.Sad daju poticaje poduzetnicima,vidi se otkud vjetar puše.Tko će meni dati poticaj za život.Ne mogu živjet od penzije.Samo izmišljavaju poticaje,za to ima novaca.To je legalna pljačka.Otkuda vam novac za to,poticaji za gradnju bazena.Sram vas bilo,za penzije nemate.

  • user_60928 24.03.2013.

    Koji primitivac,pa da je vrijedjao susjeda ,isto bi bilo.Ko mu daje pravo na takvo ponasanje.To nije demokracija to je neodgojenost.Tako rade neotesani kad nemaju argumenata.To su ti isti ljudi koji zeleci uvrijediti zenu kazu da je kurva.Ako nemas argumenata ,suti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare