To je to što me zanima!

Vrsaljko: Ne moram raditi jer sam bolji i od Ronalda

TERENSKI ČOVJEK: Svemir Vrsaljko, savjetnik za sigurnost HAC-a, u 9 mjeseci na poslu je bio 64 sata 27 minuta i 40 sekundi. Uprava je zadovoljna
Vidi originalni članak

Za plaću od 15.000 kuna na mjesec Svemir Vrsaljko mora, kako je otkrio Novi list, u uredu prosječno provesti jedan sat na dan. Tako je bilo u prvih devet mjeseci ove godine. Za prvih 179 dana na poslu se pojavio samo 59 puta, pokazuje ispis evidencije ulazaka i izlazaka. Osmog siječnja na radnome mjestu proveo je 4 minute i 13 sekundi. Četvrtoga veljače na poslu je bio znatno duže, 6 minuta i 22 sekunde.  Vrsaljko kaže da je terenski čovjek.
- Ja vam ne mogu komentirati svoj posao - kaže Vrsaljko i dodaje: - Da sad istrgnete Isusove citate iz konteksta, mogli biste ga prikazati kao Sotonu. Kad gledam Ronalda na televiziji, pomislim: 'Ja to mogu bolje od njega’. To su gluposti. Pitajte poslodavca.
- Stručnost, učinkovitost i rezultati njegova rada nisu mjerljivi kriteriji evidencije dolazaka i odlazaka u ured. Do sada je sve svoje radne obveze izvršio izuzetno uspješno - kažu nam u Upravi HAC-u.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • udar 30.09.2009.

    admine puši kurac jebem ti mater,kaj me brišeš cigane ???napiso sam istinu,da čovjek nije rekao to što stoji u naslovu!!!

  • user_31086 30.09.2009.

    @brko1 - you made my day! :D

  • user_29428 30.09.2009.

    Pa ni onaj sto odrzava ceste nema bas puno ulazaka u upravnu zgradu ,covjek je mozda i u pravu ipak on radi za Hrvatske Auto CESTE :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare