To je to što me zanima!

Vučić i Dodik: 5. kolovoz bit će dan sjećanja na stradale Srbe

Taj će se datum zajednički obilježavati u Srbiji i Republici Srpskoj kao što će se obilježavati Vidovdan i Dan proboja u Jasenovcu, odlučili su Vučić i Dodik
Vidi originalni članak

Vlade Srbije i Republike Srpske na zajedničkoj su sjednici donijele odluku da se 5. kolovoz obilježava kao Dan sjećanja na prognane i stradale Srbe. 

Na taj su datum 1995. godine hrvatske snage oslobodile Knin. U našoj je zemlji 5. kolovoz proglašen blagdanom i svečano se obilježava što redovito izaziva osude iz Srbije. 

Dan sjećanja zajednički će se obilježavati u Srbiji i Republici Srpskoj kao što će se zajednički obilježavati Vidovdan i Dan proboja u Jasenovcu, piše B92.

-  Srbija poštuje integritet BiH, ali u skladu sa Sporazumom o specijalnim vezama spremna je da ako RS iz bilo kog razloga bude imala problema bude mjesto na koje se može osloniti - rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 576

  • VIC3148 28.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • knindza333 27.06.2015.

    Ma jesu Srbi izgubili i postradali i pobegli i lizu rane, ali i Hrvatske majke obilaze groblja.....gorak je bio ukus pobede....

  • šanto5 27.06.2015.

    ionako sve poraze obilježavaju ...pa neka im...

Komentiraj...
Vidi sve komentare