To je to što me zanima!

Vučić: Ispadamo smiješni, kao da smo dva ovna na brvnu

Vlada Srbije u četvrtak je proglasila Damira Krstičevića nepoželjnom osobom kao recipročan odgovor na hrvatsku zabranu ulaska u državu Aleksandru Vulinu
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija i Hrvatska ispadaju smiješne pred cjelokupnom međunarodnom zajednicom zbog recipročnih mjera koje su uvele jedna drugoj.

VULIN REAGIRAO: 'Ja i Krstičević jesmo različiti svjetovi jer ja sam antifašist'

''Mogao bih o etiketama govoriti koliko hoćete. Rekao je da smo dva svijeta. Čudi me da smo dva svijeta, a jesmo, posebno kad je riječ o odnosu prema Jasenovcu i nekim drugim važnim ne povijesnim, već moralnim pitanjima. Ali, da ne bih dodavao ni riječ više i bavio se stjecanjem političkih poena, mislim da je mnogo važnije da razumijemo da i jedni i drugi ispadamo smiješni - kao dva ovna na brvnu pred cijelom međunarodnom zajednicom i uzalud nam što nismo krivi i što kao država moramo povući samo recipročne mjere.Svi ispadamo smiješni jer se ljudi u svijetu pitaju što je ovima. I uzalud kažete - oni su krivi. Ispadamo isti. Neka rade svoj posao. Stvarno mislim da se trebamo okrenuti i probati postići rast ove godine iznad četiri posto, trebamo misliti o sebi. Nismo nikome dozvolili da nam ponižava zemlju i urušava nam ugled. Hajde da probamo ne sudjelovati u nečemu s nekim drugim što bi moglo urušavati naš ugled, bez obzira što u našoj inicijativi nema nikakve krivice, još manje", rekao je Vučić.

KRSTIČEVIĆ NEPOŽELJAN U SRBIJI: 'Časno služim Hrvatskoj, ja i Vulin smo dva različita svijeta'

Podsjetimo, Vlada Srbije u četvrtak je proglasila hrvatskog ministra obrane Damira Krstičevića nepoželjnom osobom kao recipročan odgovor na hrvatsku zabranu ulaska u državu srbijanskom ministru obrane Aleksandru Vulinu.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • marijan50 28.04.2018.

    Da. Međutim ti si ovan rogonja a s druge strane brvna su samo ovce koje ti podilaze.

  • kamenjar 28.04.2018.

    Jel ovo onaj mirotvorac iz Gline 90-tih !!!!!

  • bcelija 28.04.2018.

    Ni vulin ni šešelj ne smiju ništa reći bez blagoslova vučića koji dlaku menja ali ćud nikako. Ta dvojca su njegovi pravi glasnogovornici ( po njihovom "galamdžije"). Te galamdžije laprdaju i opipavaju puls da vide dokle mogu. To treba ignorirati k'o onaj pandur što je ignorirao onu više puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare