To je to što me zanima!

Vuk se sad spustio do prve kuće s djecom i blizu škole

Načelnik Općine Lišane Ostrovičke Ivica Musić rekao je da će tražiti dozvolu za odstrel vuka koji je sada došao na 50 metara od kuća i 200 metara od škole
Vidi originalni članak

Dva dana otkad je zvijer zaklala sedam ovaca na samo 200 metara od škole, u subotu se pojavila i kraj prve kuće u Lišanama Ostrovičkim. Oko osam sati došetao je na 50 metara od kuće Alena Stipića. On je viknuo na vuka, koji je pobjegao. 

Stipić se boji pustiti iz kuće svoju djecu, koja imaju osam i četiri godine. Načelnik općine Ivica Musić rekao je za HRT da će tražiti dozvolu za odstrel vuka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mrki_5 01.12.2014.

    dragi moj conte ti si glup

  • Blacky8 30.11.2014.

    Za potencijalno opasne divlje zvijeri trebala bi postojati zaštičena područja (rezervati), a ne da šetaju po naseljima. Bilo bi interesantno da vuk ili medvjed slobodno šeta Zagrebom... što bi tad rekli iz društva za zaštitu životinja? Postojala je čak ideja da se na Medvednicu vrate medvjedi jer je to nekad bilo njihovo stanište, pa zamislite kolika bi opasnost bila za sve planinare i rekreativce kojih je Medvednica vikendom puna.

  • GOGI 29.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare