To je to što me zanima!

'Vukodlak' curice mamio preko interneta za seksualne igrice

Muškarac iz SAD-a opsjednut je vukodlacima i vampirima, a s djevojčicama je često igrao razne igre. One su se trebale oblačiti u kostime, dok je on bio vukodlak
Vidi originalni članak

Mark Edwards (44) je opsjednut vukodlacima, a preko interneta je mamio djevojčice koje je koristio za seksualne igre. Policija ga je uhvatila nakon što je djevojčicu (14) nagovorio da mu se zavjetuje kako će s njim ubijati.

Pobjegao je s curicom, a uhitili su ga tri dana nakon bijega u rujnu prošle godine. Tijekom istrage otvorili su i njegov profil na Facebooku, na kojem se predstavlja kao Nagamishe Shiro, a ondje je objavljivao fotografije djece s kojom je igrao svoje morbidne igrice, javlja Daily Mail.

On se uvijek oblačio kao vukodlak, a djecu je tjerao da oblače različite kostime te da nose oružje. Muškarac je inače iz SAD-a, a prijeti mu dugogodišnja zatvorska kazna zbog seksa s maloljetnicama te mučenja ljudi.

Na Facebooku je opisao i kako je osnovao "svjetsku tajnu udrugu vukodlaka i vampira kojima je cilj zaštita čovječanstva od demona i zlih vampira". Svoju "udrugu" opisao je sličnu Jedijima. 

Na nekoliko fotografija s njegovog Facebooka vidljivo je da proždire ostatke ubijene životinje, a policija pretpostavlja kako je tijekom seansi uživao u krvi. Istraga još traje jer policija želi otkriti je li postoje kriminalne okolnosti u vezi s drugim djevojčicama koje su s njim bile u bilo kakvoj vezi.

Edwards je inače oženjen, ali točni detalji njegovog života se ne znaju. Suđenje mu počinje u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • dexter1997 31.03.2014.

    kakva je to budala potrebno mu je psihijatrisko lječenje

  • FilipKramarić 28.03.2014.

    Auuuuu, woof woof...

  • Obrtnik3012 17.03.2014.

    To je produkt društva i sistema u kojem živi. To je internet, koliko dobrog, toliko i zla. Bože, oprosti mu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare