To je to što me zanima!

Vukovar: Tukli se BBB i Grobari!

Čitateljica koja nam je poslala video rekla nam je kako su navijači Partizana verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i djetetom nakon čega su se potukli
Vidi originalni članak

U četvrtak predvečer kaos u Vukovaru. Potukli su se pripadnici dvije navijačke skupine, Dinamovih Bad Blue Boysa i navijača Partizana koji se zovu 'Grobari'.

Potvrdio nam je to glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

POGLEDAJTE VIDEO: U Vukovaru se tukli Bad Blue Boysi i Grobari

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ekspresna reakcija policije

Mlatili su se navijači oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, potvrdili su nam iz vukovarsko srijemske policije. Policija je bila brza, priveli su 20 do 25 ljudi, za ostalim sudionicima tragaju, rekao nam je glasnogovornik policije Dragoslav Živković.

Čitateljica koja nam je poslala video rekla nam je kako su navijači Partizana verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i djetetom nakon čega su se potukli.

Zbog ovakvih stvari smo pojačali patrole

Navijači su se sukobili blizu ugostiteljskog objekta. Policija je, kako su nam dojavili čitatelji, došla vrlo brzo.

Na mjestu tučnjave je bilo pet, šest policijskih automobila, stigla je i interventna jedinica. 

- Posljednjih mjesec i pol naši službenici patroliraju Vukovarom kako bi spriječili ovakve situacije. Odmah smo reagirali i spriječili da dođe do većih nevolja. Ovakve stvari nećemo dopustiti u našem gradu - rekao nam je glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković i dodao kako je dvoje ljudi ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu.

Prije mjesec dana napali Srbe u centru grada

Kako nam je rekao Dragoslav Živković, policija je bila spremna jer za vikend Bad Blue Boysi organiziraju turnir u Vukovaru.

Nastavak je ovo sukoba u Vukovaru.

Podsjećamo, prije nepunih mjesec dana u centru grada napadnuta su dvojica mladića srpske nacionalnosti. 

Pogledajte video: Prije mjesec dana napali Srbe u Vukovaru

Na mladiće u dobi od 24 i 29 godina su oko podneva na Trgu Republike Hrvatske, u blizini Gradske vijećnice, nasrnuli pripadnici Bad Blue Boysa. Jedan od napadnutih Srba je lakše ozlijeđen.

Policija je kasnije pronašla kombi vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka. 

Idi na 24sata

Komentari 318

  • BosanskiCevap 20.06.2020.

    Alo da je ovo istina sta mislite da ne bi priveli vec gorbare i delije koje su "uletili na lika sa detetom i zenom" zivim odma i zgradi pored narandzasta zgrada i imam pogled na taj kafic zove se SAN. Dalje bbb konstantno prave sacekusu prva je bila u restoranu kraj dunava jedan je hrvat sa zgrade snimao ostalig deset su sacekali 2 grobara a izadju i da ih iznabadaju u glavu sa cekicem i opet ih penava brani onda druga se desila 18.6. Sacekali jednog lika i njih 5 ga je natuklo. E sad razmislite o ovom komentaru i recite vase misljenje slobodno mozemo i o tome da popricamo jer imam validne argumente hvala i lp.

  • 1965 Josip 19.06.2020.

    Što organizirana skupina Grobara, iz druge države ima tražiti u Vukovaru? Treba ih tretirati kao terorističku organizaciju koja je formirana u hrvatskoj ili je poslana iz Srbije da bi radila nerede po gradu heroju i Hrvatskoj! Vjerujem da srpska tajna služba BIA ima udjela u organizaciji i logističkoj potpori ovog planiranog napada na Hrvate Vukovara! Grobare uhapsiti i suditi im kao organiziranoj terorističkoj organizaciji kojoj je cilj stvaranje nereda na teritoriju RH!

  • BrankoKockaKockaKockica 19.06.2020.

    Grobari imaju muda to je jasno svima i sa njima se nije igrati. Oni su odlicno organizirani i nije ni cudo da ih ima po Hrvatskoj a jos pogotovo u Vukovaru, zna se da je to bio grad pun srba i ne cudi me nakon EU da se svi polako vrate. Samo sto po zakonu koliko ja znam nema izjasnjavanja da su po ispovjesti Srbi jer je to strogo zabranjeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare